Media

Ce a făcut fiica lui Răzvan Simion. Mama ei nu va fi prea bucuroasă când va afla

Toată lumea îl cunoaște pe Răzvan Simion, celebrul prezentator de la matinalul Neatza, de la Antena 1. Bărbatul iubește din nou după despărțirea de Lidia Buble, dar acestea nu au fost singurele lui relații. Are doi copii cu prima lui soție, pe Tudor și Ianca, ce curând împlinește 17 ani. Ea a făcut un gest îndrăzneț, care mamei nu i-ar fi picat prea bine.

Ianca și-a făcut tatuaj

Răzvan Simion are doi copii din căsnicia cu Diana, cu care se înțelege foarte bine și de care este în continuare foarte apropiat, deși nu mai locuiesc împreună. Deși fiul prezentatorului este ceva mai retras, Ianca este foarte activă în mediul online și postează imagini interesante ori de câte ori are ocazia.

De pe contul ei public de Instagram aflăm că adolescenta care curând va face 17 ani a recurs la un gest extrem de îndrăzneț: și-a făcut un tatuaj. Mai exact, și-a desenat pe braț o inimă de culoare roșie, în forma ei anatomică. A decis să împărtășească și cu prietenii virtuali realizarea ei, fiind foarte mândră de noul ei accesoriu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ianca (@ianca.simion)


Din descrierea care însoțește poza reiese că mama ei nu va fi deloc mândră de ce are pe piele, dar sigur va înțelege alegerea fiice.

„Îmi pare rău, mama”, a scris Ianca.

Tot de pe Instagram aflăm că fiica lui Răzvan are și un iubit, cu care postează mai mereu. În scurt timp, tânăra va împlini frumoasa vârstă de 17 ani.

Cum se înțelege Ianca cu iubita lui Răzvan

Ianca este foarte înțelegătoare cu tatăl său și a fost prietenoasă cu fiecare femeie din viața acestuia. Cu Lidia Buble s-a înțeles bine și artista o urmărește și acum pe rețelele de socializare, dar cu Daliana are o relație cu totul specială.

Cele două petrec mult timp împreună, deși Ianca se află la Timișoara cu mama ei. Fiica prezentatorului de la Antena 1 este cea care a postat primele poze cu Răzvan Simion în compania noii iubite. Cele două privesc la filme și fac chestii ca între prietene, semn că Daliana s-a integrat bine.

Comments are closed.