Știri

Ce a făcut Florin Condurățeanu înainte să moară. Gestul său este demn de respect: “A făcut azi ce știa el mai bine…”

Florin Condurățeanu a fost unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din România. A scris istorie în acest domeniu și s-a bucurat de succes la fiecare apariție publică. Din păcate, a avut parte de un sfârșit tragic, la vârsta de 71 de ani. Înainte de a pleca dintre noi, a făcut un gest demn de tot respectul.

Florin Condurățeanu a ajutat un om înainte să moară

Florin Condurățeanu a avut parte de un sfârșit dureros, la 71 de ani. Luni, 28 iunie, a fost făcut anunțul trist al plecării lui dintre noi. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru el, confirmând decesul. Conform primelor informații, Florin Condurățeanu a decedat în brațele fiului său, după ce i s-a făcut rău de la muncă.

„L-am sunat pe Răzvan și mi-a confirmat că i-a murit în brațe. I-a venit rău de la muncă. Pentru mine a fost un fel de «patriarh» al jurnaliștilor”, a spus Ecaterina Andronescu.

Jurnalistul a fost mereu un om bun, care îi ajuta pe ceilalți, mai ales în plan medical, unde era foarte priceput și cunoștea multe persoane. Chiar și ieri, înainte de a avea loc tragicul eveniment, într-o emisiune de la Antena 3 s-a spus că Florin ar fi depus eforturi să ajute o femeie, apelând la un medic de renume de la noi din țară, unul dintre cei mai mari chirurgi cardio-vasculari.

Florin Condurățeanu, drama vieții lui

Florin Condurățeanu a fost cunoscut și a avut mare succes în plan profesional, puțini știu că marele jurnalist a ascuns o dramă absolut sfâșietoare. Se pare că el și-a pierdut ambii părinți de tineri, la nici un an distanță unul față de celălalt, lucru ce l-a marcat complet.

Ambii săi părinți au murit la Spitalul Fundeni. La 10 luni de când a murit tatăl său, a avut parte un sfârșit dureros și mama sa. Așa cum el a murit în brațele fiului, la fel și-a văzut și el mama în ultimele clipe de viață. Cei doi stăteau de vorbă și vedea cum mama sa începe să se simtă rău, concluzia fiind că a făcut un stop cardiac.

„La Fundeni mi-au murit ambii părinţi, la distanţă de zece luni. S-au iubit foarte mult. Când ţi-au murit părinţii simţi că ai fost împuşcat în aripă. (…) La spital l-au îngrijit teribil, dar, a doua zi, când m-am dus să-l vizitez făcuse stop cardiac. Mama mea a făcut, de la tensiune, un atac cerebral stând de vorbă cu mine. Vorbeam cu ea şi vedeam cum îi împietreşte gura”, a povestit Condurateanu în urmă cu ceva vreme.

Comments are closed.