Media

Ce a pățit Anca Pandrea la mormântul lui Iurie Darie. Nu mai fusese de doi ani

Anca Pandrea nu poate trece peste durerea pierderii lui Iurie Darie. Ea și Iurie Darie s-au iubit mult și au fost alături la bine și la greu, o viață întreagă. Așa se face că de când actrița s-a îmbolnăvit, actrița a suferit enorm că nu a mai putut ajunge la mormântului soțului ei. Peste toate a mai fost și pandemia, care ne-a ținut pe toți în casă, iar Anca Pandrea a avut motiv dublu să se simtă tristă și singură.

Ce a pățit Anca Pandrea la mormântul lui Iurie Darie

Cu ajutorul unei prietene, actrița a ajuns, după doi ani de absență, la mormântul soțului ei. S-a bucurat enorm că a putut să viziteze locul în care Iurie Darie își duce somnul etern.

Acolo a avut loc un incident care se putea încheia tragic. Anca Pandrea s-a dezechilibrat și a căzut cu capul pe mormântul soțului ei. Prezența de spirit a făcut ca actrița să-și pună mâna sub cap și să nu se întâmple o nenorocire.

Anca Pandrea crede că acesta a fost un semn din partea soțului ei iubit.

A fost un moment ciudat, nici nu știu cum să-l descriu. De emoție că am ajuns la el, după doi ani, nu am mai fost atentă. M-am întors cu spatele și m-am agățat de trapa aia și am căzut cu capul pe mormântul de marmură. Noroc că mi-am pus mâna la cap la timp, că am căzut cu capul chiar pe colțul de la marmură. Puteam să-mi sparg capul sau să rămân acolo, a declarat Anca Pandrea la Exclusiv VIP.

Actrița se confruntă cu mai multe probleme de sănătate care o împiedică să aibă activitățile de altă dată. Se rezumă la cât poate acum și mintea îi stă permanent la soțul ei.

Anca și Iurie Darie s-au iubit timp de 26 de ani. Ei nu au fost căsătoriți și nu au avut copii, dar Anca Pandrea a spus mereu că el este sufletul ei pereche.

Iurie Darie s-a stins din viață în noaptea de 8 spre 9 noiembrie 2012, după o lungă suferință. I-a fost alături, până în ultimul moment, iubita lui, Anca Pandrea.

Actorul este înmormântat în Cimitirul Sfânta Vineri din Capitală.

Comments are closed.