Media

Ce a pățit Andreea Tonciu când a vrut să-i gătească fiicei ei. “Să vă fie rușine! O să fac sesizare”

După ce s-a întors din Republica Dominicană unde a participat la Survivor România, Andreea Tonciu și-a reluat activitățile zilnice, printre care și gătitul. Vedeta obișnuiește să gătească pentru fiica și soțul ei, iar astăzi a avut parte de un incident neplăcut. Andreea a povestit pățania pe Instagram.

Andreea Tonciu revoltată pe Internet

Fosta Faimoasă de la Survivor le-a povestit urmăritorilor de pe Instagram că și-a făcut aprovizionare de la supermarket și se pregătea să gătească pentru fiica ei, moment în care a descoperit că achiziționase carne stricată. Vedeta s-a enervat teribil și i-a acuzat pe cei de la magazin că schimbă data de expirare a produselor.

Printre acestea am luat și carne ca să fac ciorbă și o tocăniță. Ce să văd? M-am apucat să fac mâncare și când am deschis caserola am observat că mirosea în ultimul hal. De ce schimbați data expirării? De ce se întâmplă asta? Nu vă este rușine că putem să ne îmbolnăvim? M-am spălat de trei ori pe mâini și tot îmi miros mâinile. Să vă fie rușine, nu este posibil aa ceva. O să fac sesizare, a spus Andreea Tonciu pe Instagram.

Ce a pățit Andreea Tonciu când a vrut să-i gătească fiicei ei. “Să vă fie rușine! O să fac sesizare”

Tonciu a completat apoi spunând că nu este prima dată când are parte de o astfel de experiență negativă.

Andreea Tonciu: vreau să încep un nou capitol

Recent întoarsă de la Survivor, Andreea și-a anunțat urmăritorii de pe rețelele de socializare că vrea să înceapă un nou capitol în viața ei, anume să-și cumpere o casă. Bruneta le-a cerut fanilor să-i recomande cele mai frumoase complexe rezidențiale din zona Pipera pentru că acolo își dorește să se mute.

La acest moment, Andreea Tonciu locuiește cu soțul și fetița lor într-un apartament. De când s-a căsătorit, a filtrat mai mult proiectele tv în care a apărut și a devenit mult mai rezervată în privința declarațiilor publice. Tonciu s-a numărat printre vedetele care au intrat în competiția Survivor 2022, însă nu a stat mult în emisiune, fiind a doua concurentă eliminată din concurs.

Comments are closed.