Media

Ce a pățit fiica Alinei Laufer. Vedeta a ajuns de urgență cu micuța la spital

Alina Laufer a trecut prin clipe groaznice după ce micuța ei a început să se simtă din ce în ce mai rău. Vedeta a dus-o de urgență pe micuță la spital pentru că avea dureri și refuza să mănânce. A crezut, în primă fază, că îi ies dințișorii, dar când a văzut că fata se simte din ce în ce mai rău, și-a dat seama că nu mai este vreme de așteptat.

Ce a pățit fiica Alinei Laufer

Alina a trecut printr-o noapte de coșmar, iar imediat după a ajuns cu fetița la medic. Crede că fetița a luat o bacterie de la animalele din curtea bunicilor, unde fuseseră cu toții, însă nu este sigur că asta este cauza.

A plâns o oră încontinuu. Nu adormea. Nu am dormit nici noi toată noaptea. Marți dimineață a dus-o la doctor și i-a făcut analize. A avut trei-patru scaune într-o seară. Schimb 10 scutece pe zi mai nou, febră nu a avut. Nici acum nu vrea să mănânce. Am început diversificarea acum trei săptămâni. I-am dat antibiotic și și-a mai revenit, a declarat Alina Laufer la Kanal D.

Totul e bine când se termină cu bine și acum toată familia Laufer este în regulă. Nu a fost cel mai ușor an pentru Alina care a dat naștere prematur. Vedeta a născut gemeni care au fost externați abia după 38 de zile în care au stat în spital, sub supraveghere medicală.

De ce a ales Alina Laufer să nu facă botezul copiilor

Vedeta a declarat că la evrei nu există acest obicei și tocmai de asta copiii ei nu vor fi botezați. Totuși o petrecere cu familia și cu cei apropiați va avea loc însă nu este nimic stabilit deocamdată, dată fiind situația din țară.

Alina și Ilan Laufer sunt în culmea fericirii după ce marea dorință le-a fost îndeplinită. Cei doi au devenit părinți de gemeni și chiar dacă a fost un drum lung și anevoios până au ajuns în acest punct, tot efortul a meritat.

Acum copiii cresc sub ochii părinților care se topesc de dragoste privindu-i. Alina mai are o fetiță din căsnicia cu Jorje.

Comments are closed.