Media

Ce a purtat Carmen Iohannis la ceremonia de absolvire – cum s-a fotografiat cu elevii

Prima doamnă a României, Carmen Iohannis, a participat vineri, 27 mai, la festivitatea de absolvire a liceului unde activează pe post de cadru didactic. Ca la orice altă apariție a sa, soția președintelui Iohannis a dat dovadă de eleganță, optând de această dată pentru o culoare vibrantă. Iată ce ținută a îmbrăcat!

Vineri, 27 mai, prima doamnă i-a întâmpinat pe elevii săi cu emoțiile de rigoare, având în vedere cadrul nostalgic al festivității de absolvire. Pentru ziua în care și-a luat un ultim rămas bun de la cei pe care i-a pregătit în toți acești ani, Carmen Iohannis a ales să poarte o ținută elegantă, într-o culoare modernă.

Carmen Iohannis s-a fotografiat plină de mândrie alături de promoția de anul acesta a liceului „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, acolo unde este de mai mulți ani profesoară de limba engleză.

Prima doamnă a României a purtat o rochie de un verde electrizant, accesorizându-și ținuta cu poșetă și sandale într-o nuanță de crem. Carmen Iohannis a apărut în mai multe imagini din timpul festivității de absolvire, alături de elevii pe care i-a felicitat și cărora le-a transmis și un sfat bun de urmat în anii ce urmează.

„Gata cu un drum, pregătiți pentru altul! Fiți învingători și optimiști ca până acum!Felicitări și succes absolvenți Lăzăriști!”, a scris Carmen Iohannis, vineri, pe pagina personală de Facebook.

Din imaginile publicate pe platforma de socializare, se poate observa relația apropiată pe care soția președintelui Iohannis o are cu elevii săi. Absolvenții de liceu par extrem de relaxați în preajma primei doamne, care pare că le-a câștigat acestora și admirația, dar și respectul.

Zâmbitoare și cordială, Carmen Iohannis a fost „pata de culoare” din toate fotografiile cu elevii săi, care au purtat robe de culoare închisă.

Nu este prima ocazie în care soția președintelui Iohannis publică astfel de imagini, aceasta părând, într-adevăr, iubită de către elevii săi. Klaus și Carmen Iohannis s-au căsătorit în 1989, iar de atunci formează unul dintre cele mai sudate cupluri.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.