Media

Ce a spus Adela Popescu după ce lumea a criticat-o că abia a născut și s-a întors la TV. Nu i-a fost ușor!

Adela Popescu a preluat cârma emisiunii Vorbește lumea la mai puțin de două luni după ce a adus pe lume cel de-al treilea copil al familiei. Vedeta de la Pro tv spunea în urmă cu ceva timp că din toamnă va veni cu noutăți pentru fanii telespectatori, dar revenirea atât de devreme pe sticlă a fost o surpriză chiar și pentru ea. Mulți au criticat-o pentru că și-a lăsat copilul nou născut acasă și s-a întors la muncă, dar Adela a spus că nu i-a fost deloc ușor.

Ce gânduri a avut Adela înainte să revină la Vorbește lumea

Vedeta de televiziune a spus într-o postare pe Instagram că a fost foarte stresată în privința întoarcerii la muncă la mai puțin de două luni de când a devenit mamă pentru a treia oară.

Adela Popescu a dezvăluit că înainte de a începe emisiunea se trezea noaptea cu un gol în stomac și cu nenumărate gânduri legate de cum va face să fie totul bine și cu bebelușul/ familia ei, dar și la job.

Înainte să încep emisiunea mă trezeam noaptea cu un gol în stomac…Cum o să fac cu trezirile, cu laptele stocat pentru bebe, cu ora de culcare seara, cu zilele în care cei mici vor sta bolnăviori acasă, cu mine pur și simplu din nou în platou, în emisiune, în fața oamenilor…Mi-au fost necesare trei zile, a scris Adela pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

Vedeta a dat de înțeles că lucrurile s-au așezat mai repede și mai bine decât și-a putut imagina, motiv pentru care s-a relaxat în această privință. Cât ea lipsește de acasă (patru ore), bebelușul rămâne cu Radu sau cu bunica lui. Adela are grijă să stocheze lapte pentru cel mic și astfel acesta nu apucă să îi simtă lipsa.

Adela a revenit la cârma emisiunii Vorbește lumea mai devreme decât își imagina. Asta are legătură cu plecare bruscă a lui Cove din echipa de la Pro tv.

Gabriel Coveșanu a schimbat trustul și va prezenta, alături de Diana Bart, emisiunea Flash Monden la Prima tv, de luni până vineri și duminica, începând cu 13 septembrie.

Comments are closed.