Media

Ce a spus fiica Danei Budeanu, după ce a îmbrățișat-o pe Jennifer Lopez. Nimeni nu se aștepta

Fiica Danei Budeanu s-a întâlnit în vacanță cu Jennifer Lopez, iar cele două s-au îmbrățișat de parcă se știau de-o viață. Totul a fost surprins în câteva fotografii făcute de paparazzi, pe care Dana Budeanu le-a postat pe contul ei de Instagram. Se pare că una dintre cele două fiice ale creatoarei de modă din România este fan Jennifer Lopez, iar faptul că a întâlnit-o față în față a fost o mare bucurie.

Fiica Danei Budeanu s-a îmbrățișat cu Jennifer Lopez

Dana Budeanu și cu cele două fiice ale ei, gemene, au fost în vacanță în Europa, pe același yacht cu faimoasa Jennifer Lopez. Una dintre fete este fan J Lo și a mers la vedetă, a stat de vorbă cu ea și s-au îmbrățișat. Pozele au fost surprinse de paparazzi și repostate de către Dana Budeanu pe contul ei oficial de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Budeanu (@danajustlove)

Creatoarea de modă a scris pe Instagram ce i-a spus fiica ei după ce a îmbrățișat-o pe Jennifer Lopez: she looks and smells like heaven, mom…(arată și miroase dumnezeiește).

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Budeanu (@danajustlove)

Dana Budeanu a intrat în direct la Sinteza Zilei, de la Antena 3 și a explicat întâlnirea dintre fiica ei și Jennifer Lopez. Ea a spus că J Lo a fost cea care a chemat-o pe fată la ea și că au stat de vorbă preț de 15 minute.

O tandrețe sinceră. A fost un moment… Mai ales că este fetița mea și eu nu le expun deloc. Fetița mea a întâlnit-o absolut întâmplător, eram în același loc, și fetița mea era în vecinătatea bărcii, nu mai contează detaliile. A fost chemată de către Jennifer Lopez. Efectiv. Și pur și simplu s-a dus și a mai venit după vreo 15 minute, timp în care s-a întâmplat ceea ce vedeți. Bineînțeles, după aceea ea ne-a povestit. Noi eram la 15 metri, a spus Dana Budeanu la Antena 3.

Dana Budeanu și Jennifer Lopez s-au cunoscut în 2012 prin Anastasia Soare, iar creatoarea de modă a spus că J Lo a purtat câteva rochii create de ea.

Comments are closed.