Magazin

Ce aduce solstițiul de vară pentru zodia ta. Pe 21 iunie se deschid cerurile

Solstițiul de vară va avea un impact asupra tuturor, dar acesta va fi diferit, în funcție de zodie. Se spune că în noaptea de 21 iunie, cerul se deschide și se împlinesc dorințe. Cu soarele în conversație cu generosul Jupiter la solstițiul de vară, vom simți că orice este posibil. Dar, din moment ce soarele va fi în Rac și Jupiter va fi în Pești, două semne de apă emoționale, ar putea fi un moment emoționant.

Cea mai lungă zi a anului (și prima zi de vară) poate ilumina alte relații în care am fost mai puțin sinceri sau am suportat circumstanțe care nu mai funcționează. Nu există nicio cale de ocolire: Oamenii vor trebui să se confrunte cu ceea ce se întâmplă în interiorul lor în acest 21 iunie și, posibil, și pentru câteva zile după aceea. Să înveți cum să fii mai productiv în funcție de semnul tău zodiacal te poate ajuta și în acest moment dificil.

Berbec

Solstițiul de vară din 2021 este un moment excelent pentru primul semn de foc al zodiacului pentru a se concentra asupra casei. Berbecii ar putea dori să onoreze un membru al familiei, să își sune părinții sau să se scufunde într-un proiect de casă, cum ar fi curatoriatul colajelor de fotografii de familie pentru bârlog. Eliberați acele vibrații negative și lăsați vremurile bune să curgă pentru restul verii!

Taur

Acest semn de pământ guvernat de Venus se va reconecta cu atenție cu oamenii în timpul solstițiului, va fi multă mișcare în jurul socializării în mijlocul grupurilor și prietenilor. Acum este un moment bun pentru a vă deconecta și a stabili legături semnificative față în față. Taurii ar putea fi surprinși să descopere cine este cel mai bun prieten ideal al lor.

Gemeni

A venit timpul ca Gemenii să facă o mișcare în carieră – și acest moment este chiar în jurul solstițiului de vară. Persoanele născute sub acest semn ar trebui să fie proactive în ceea ce privește asumarea conducerii la locul de muncă sau prezentarea unui client. Cu toate acestea, ar trebui să evite mișcările drastice și să facă doar următorul pas firesc.

Rac

Soarele se mută în Rac timp de o lună, ceea ce face ca solstițiul să fie un moment optim pentru succes. Este momentul tău să riști ceva ce vrei să faci doar pentru tine. Nu te reține. Este momentul vostru să străluciți.

Leu

Este clipa schimbării pentru acești nativi! Persoanele născute sub acest semn adevărați lideri, așa că ar putea fi o provocare să le reziste dorinței lor înnăscute de a merge înainte cu poftă. Leii care caută să se detensioneze trebuie să iasă afară și să își pună corpul în mișcare – ideal ar fi să facă exerciții lângă sau în apă.

Fecioară

Fecioara poate fi întotdeauna dornică să îi ajute pe alții, ceea ce este un lucru minunat, dar acum este momentul ca acest semn de pământ analitic să sape adânc și să facă conexiuni cu adevărat semnificative. Creați o vibrație mai conectată în echipa dvs. găzduind un picnic, organizându-i pe toți pe o aplicație de gestionare a proiectelor sau pur și simplu invitându-vă prietenii să facă parte dintr-un proiect.

Balanță

Cea mai lungă zi din an este momentul perfect pentru Balanță să își stabilească niște obiective pentru vară. Poate apărea un plan de dietă și exerciții fizice sau găsiți modalități creative de a reduce stresul la locul de muncă, faceți din starea de bine un obiectiv. De asemenea, poți fi campionul unui proiect care are nevoie de un lider. Acesta este un moment bun pentru Balanță să-și organizeze viața socială în jurul lucrurilor la care lucrează.

Scorpion

Scorpionii ar putea să-și pună cele mai mari succese pe un site web, pe rețelele de socializare sau într-o prezentare – orice lucru care arată clar de ce sunt capabili. Apoi, ei pot arăta aceste realizări șefului lor într-un mod coerent. Este, de asemenea, un moment bun pentru un moment romantic al adevărului pentru cei născuți sub semnul guvernat de Pluton, așa că dă-i drumul și mărturisește-ți atracția față de acea persoană specială, dacă ești singur; sau, dacă ești într-o relație, cere-i partenerului tău să facă o călătorie sau să se mute împreună.

Vezi și: Solstițiul de vară, 21 iunie. Cele mai importante tradiții și obiceiuri

Săgetător

Nu există nicio reținere pentru Săgetător în timpul solstițiului de vară. Aceasta ar putea fi o ofertă unică în viață sau o întâlnire romantică intensă la care va trebui să acționeze rapid. S-ar putea să fie doar o piatră de hotar pentru altceva, dar va fi o experiență din care vor crește, așa că nu ar trebui să o rateze.

Capricorn

Capricornii vor avea parte de o schimbare relațională major în preajma solstițiului de vară, așa că va fi un moment excelent pentru a invita oameni într-un parteneriat, pentru a propune ceva pentru afaceri… sau pentru a cere în căsătorie la propriu! Aceștia vor vedea meritele de a face echipă și vor fi complet fermecători și încrezători în demersurile lor.

Vărsător

Sănătatea contează pentru Purtătorul de Apă în timpul solstițiului. Vărsătorii se vor fi bucurat de o lună de răsfăț înainte de solstițiu… sunt în general activi și în formă, așa că acesta va fi momentul să revină la sinele lor obișnuit și să se lanseze în rutine mai sănătoase de alimentație, somn și exerciții fizice. În timp ce sunt la asta, ar trebui să se asigure că se ocupă de orice dureri și dureri.

Pești

Urmați-vă pasiunile în timpul solstițiului de vară. Nu uitați: Jupiter se află în Pești, ceea ce face ca 21 iunie să fie o zi puternică pentru a face o declarație. Exprimă-te puternic și dramatic. Spune-i cuiva că îl iubești sau transmite-i un alt sentiment puternic în loc să fii secretos sau vag. Treci dincolo de frică și ține-te de cei pe care îi prețuiești.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.