Media

Gina Pistol a anunțat numele fiicei sale. Bonus: ce apreciază cel mai mult Smiley la Gina

Smiley și Gina formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt foarte iubiți și admirați de către fani, datorită simplității de care dau dovadă și a iubirii adevărate care s-a înfiripat între ei. Relația lor este una serioasă și acum a apărut și un nou membru în familie, fetița lor. Gina Pistol a dezvăluit ce nume interesant și special a ales pentru fiica lor.

Gina Pistol, nume special pentru fetiță

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți de câteva zile și sunt extrem de fericiți, fiind ceva nou pentru ei. Gina se recuperează rapid, iar cea mică a reușit deja să-i cucerească, încă de la prima lor întâlnire. Proaspeții părinți sunt foarte fericiți și îli dedică tot timpul micuței.

Așa cum ne-a obișnuit, Gina este foarte activă în mediul online și le oferă informații importante fanilor săi. Prezentatoarea TV a dezvăluit acum și ce nume special a ales pentru fetița ei, după ce a mers să ridice certificatul de naștere al acesteia. Cea mică se numește Josephine Ana Maria, iar numele ei este unul foarte special. În plus, părinții au numit-o după Sfânta Fecioară Maria, pentru ca aceasta să-i poarte noroc și să-i călăuzească mereu pașii.

Josephine înseamnă “Yahweh (Dumnezeu) va răsplăti” (aceasta este traducerea lui Josephine din limba ebraică).

Originea numelui Josephine

Analiza misterului numelui Josephine are sens să înceapă cu originea sa. Istoria numelui Josephine are rădăcini evreiești. Este forma feminină a numelui de sex masculin Joseph (Joseph) – forma franceză a numelui Iosif. Numele Iosif a venit din numele ebraic. (Yosef), adică “Yahweh va răsplăti”.

Care este numele lui Josephine pentru P.Ruger?

În conformitate cu interpretarea numelui trasaturi principale Josephine P.Ruzhe sunt numite Josephine: sociabilitate – sensibilitate – intuiție – sănătate.

Gina l-a cucerit pe Smiley cu felul ei de a fi

La începutul relației lor, Gina și Smiley au fost foarte rezervați și se ascundeau de ochii lumii. Deși nu aveau nimic de ascuns, nu voiau să se afișeze în public împreună și se fereau de ceilalți. Au așteptat momentul potrivit și au încetat să se mai ascundă și chiar au început să dezvăluie detalii despre relația lor.

Cei doi formează un cuplu foarte admirat, despre care niciodată nu s-au auzit lucruri rele. Toți se întreabă cum de au ajuns să fie împreună, iar Smiley a fost cel care a spus cum au evoluat lucrurile. Artistul a mărturisit că nu a fost vorba de dragoste la prima vedere, ci sentimentele au crescut treptat. Mult timp, ei doar s-au simpatizat reciproc, dar nu putea fi nimic între ei, pentru că fie unul, fie celălalt era într-o relație.

Smiley a declarat că Gina Pistol este o femeie adevărată, care îi oferă echilibrul de care are nevoie. Ea înțelege că este un om ocupat și meseria îl solicită mult, motiv pentru care niciodată nu îi cere socoteală și nu pune întrebări fără rost, ci încearcă să-l ajute.

Mai mult, are un simț al umorului foarte dezvoltat, ceea ce îi place foarte mult lui Smiley. Cei doi se simt bine și se distrează pe cinste.

„E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare. Nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină. De multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv. Dar mă ajută pur și simplu pentru că nu pune presiune.

Nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile sau orele petrecute la studio. Are foarte multe calități ca femeie și ca om. Nu-i un om care să-ți ia energie, ci îți dă energie. Mă distrează, eu mă distrez cu Gina și este important. Are un simț al umorului senzațional”, a declarat Smiley.

Smiley și Gina, fericiți în rolul de părinte

Fetița lor a venit pe lume în urmă cu doar o săptămână. Proaspeții părinți sunt foarte încântați de cea mică și nu se plâng deloc, deși sunt foarte solicitați. Smiley spune despre fetiță că este foarte cuminte și îi seamănă extrem de mult Ginei. Proaspăta mămică s-a recuperat foarte bine și își dedică tot timpul celei mici.

“Lucrăm bine în echipă, ne trezim împreună, facem tot împreună. Gina și-a revenit foarte bine. Fetița noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Și atunci când te trezești la 4 dimineața o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere.”, a mărturisit Smiley.

Comments are closed.