Media

Ce au în comun Andreea Bănică și Mirela Vaida. Are legătură cu o operație estetică

Andreea Bănică și-a operat nasul și deja s-a și întors acasă, semn că intervenția a decurs fără probleme și că ea se simte bine. Pe 1 iunie 2020, artista a făcut o operație pe care și-o dorea de mulți ani, dar abia acum și-a luat inima în dinți și a trecut la fapte.

Andreea Bănică și-a făcut rinoplastie

Andreea Bănică a apelat la chirurgul estetician pentru a rezolva o problemă care o chinui de mult. Vedeta avea nevoie de o rinoplastie, dar s-a temut să apeleze la cuțit până când și-a dat seama că lucrurile se agravează.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica)

Operația a avut loc pe 1 iunie, iar astăzi, 2 iunie, Andreea Bănică este deja acasă, în sânul familiei, semn că intervenția a decurs bine și ea.

Andreea și-a ținut la curent fanii de pe Instagram și a postat un mesaj scurt imediat după operație, în care a spus că este bine, dar și astăzi în care a anunțat că este acasă.

Urmează, în curând, să fac o operație la care m-am gândit foarte mult timp și pe care nu aș fi vrut s-o fac vreodată. Nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată, că doar n-o să mă operez la 50 de ani. M-am hotărât s-o fac și o fac cât mai repede, așa că de pe 1 iunie încolo o să respir mult mai bine, spunea Andreea Bănică înainte de a se opera.

Și Mirela Vaida vrea să-și opereze nasul

O altă vedetă autohtonă care a anunțat că va face o rinoplastie este Mirela Vaida. Prezentatoarea tv a spus că a stat deja de vorbă cu medicul chirurg care se va ocupa de această intervenție și că este pregătită.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mirela Vaida (@mirelavaida)

Aceasta ar fi a doua operație la nas pe care Mirela Vaida o face. Prima s-a întâmplat în urmă cu 20 de ani și a fost un eșec, a spus Mirela.

Cred ca știți ce nas strâmb am, din naștere! M-am născut cu o deviație de sept! Am încercat să o repar, prin operație cu “dalta si ciocanul”, în urmă cu vreo 17 ani! A ieșit și mai strâmb! Și uite așa, mi-a fost frică să mai încerc, a spus Mirela Vaida.

Cel mai probabil, atât Andreea cât și Mirela au optat pentru rinoplastia naturală ultrasonică, o intervenție modernă, cu mai puțină durere și recuperare rapidă.

Comments are closed.