Media

Ce au ridicat polițiștii din casa soților Pastramă. Probele care îi incriminează

Polițiștii au percheziționat locuința lui Brigitte și a lui Florin Pastramă, în cazul contrafacerii și comercializării de produse neconforme. Cei doi au fost conduși la audieri și vor da explicații în fața oamenilor legii.

Măști de protecție inscripționate cu mărcile unor branduri de lux

Brigitte și Florin sunt acuzați de contrafacere și comercializare de produse neconforme. Potrivit Spynews, polițiștii au găsit în locuința lor din Capitală cutii în care se aflau măști de protecție inscripționate cu mărcile unor branduri de lux.

Sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute. Totodată, sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele a două persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au transmis reprezentanții Poliției.

Ce au ridicat polițiștii din casa soților Pastramă. Probele care îi incriminează

Între timp, Brigitte și Florin au fost conduși la audieri. Se pare că cei doi soți au pus în circulație măști de protecție sub branduri celebre, între care: Gucci, Fendi și Louis Vuitton, pe care le-ar fi contrafăcut.

Măștile erau vândute pe un site care acum este închis. Brigitte, fiica ei și Florin au făcut reclamă la aceste produse.

www.mastidefirma.ro cele mai frumoase măști, brandurile tale favorite, le găsești pe www.mastidefirma.ro, este situl meu, și măștile au prețuri de la 14,5 lei la 49,9 lei, anunța Brigitte pe contul ei de socializare, potrivit Fanatik.

Cei doi soți riscă să-și piardă libertatea.

Potrivit articolului 300 din Codul Penal, punerea în circulație a produselor realizate ca urmare a contrafacerii sau folosirii fără drept a obiectului unei invenții se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 3 ani.

Brigitte are mai multe afaceri în Capitală, între care un restaurant și un loc de joacă.

Eu, Brigitte Pastramă, pot spune cine sunt: în momentul de față, venitul meu lunar este de minim 15.000€, după ce îmi plătesc taxele. Sunt proprietara a trei imobile -un club, un restaurant și o vila cu piscină în Timișoara, pe care eu și fiul meu le-am moștenit de la primul meu soț la vârsta de 26 de an, spunea Briggite la un moment dat, pe rețelele de socializare, în timpul scandalului cu Raluca Podea.

Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile și ce vor spune cei doi soți în fața anchetatorilor.

Comments are closed.