Media

Ce bucătar câștigă Chefi la Cuțite? Cătălin Scărlătescu a “dat din casă”

Chef Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre cum se termină emisiunea Chefi la Cuțite. Invitat la emisiunea online a lui Pepe, la un pahar de vin, bucătarul preferat al României a “dat din casă”. Chiar dacă are interzis de la Antena 1 să zică cine a câștigat ediția cu numărul 9, el a dat de înțeles un mic detaliu.

Emisiunea Chefi la Cuțite se difuzează deja de o săptămână pe Antena 1. Totuși, filmările pentru acest sezon s-au încheiat deja și, în mare secret se cunoaște câștigătorul.

Fanii lui Scărlătescu au fost prezenți la filmarea live realizată de Pepe și au pus tot felul de întrebări. Bineînțeles, printre curiozități s-au numărat multe întrebări despre cine a câștigat Chefi la Cuțite. Cum echipele încă nu s-au format, întrebările au fost: ce bucătar câștigă Chefi la Cuțite?

„Nu contează c-am pierdut, că eu tot câștigător sunt. Cum aș putea să zic… Tot timpul câștigăm noi, tot noi suntem câștigători!”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Așadar, putem înțelege că Scărlătescu a pierdut în acest sezon, însă nu a confirmat cine a câștigat. Desigur, glumeț din fire, chef Cătălin Scărlătescu ar fi putut să facă această poantă tocmai ca să agite apele. Rămâne doar să vedem toate edițiile și probleme din emisune, ca să aflăm ce bucătar câștigă Chefi la Cuțite.

O altă întrebare adresată de fanii emisiunii Chefi la Cuțite a fost dacă este adevărat că Chefii chiar nu cunosc omul din spatele ușilor, când vine la audiții? Scărlătescu a explicat că, într-adevăr, este un mister pentru ei, dar este o bucurie să ghicească cine a gătit un fel de mâncare. De aceea, nu ar vrea să știe cine a gătit, de fapt, bucatele din fața lor.

„Dar de ce să știm? De ce să știu? Nici nu mă interesează cine este în spatele ușilor. Îmi doresc să se deschidă ușile alea să simt o emoție!”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Chefi la cutite sezonul 9

Chefi la cutite sezonul 9

Cine este Cătălin Scărlătescu. Ce studii are bucătarul

Chef Cătălin Scărlătescu împlinește 50 de ani anul acesta. S-a născut, a crescut și a făcut școala la Constanța, fiind pasionat de bucătărie, încă de când era mic.

„Bunica mi-a arătat în copilărie ce înseamnă mâncarea cu gust și toate preparatele ei mi-au rămas în suflet. Țin minte că gătea la începutul săptămânii mâncare de cartofi și fasole scăzută, care sâmbăta se transforma în fasole bătută. La desert aveam faimoasa prăjitură cu bulion, preferata mea. Nu avea mult timp sau multe ingrediente la dispoziție, dar reușea să ne pună pe masă rețetele ei de suflet, rețete pe care le-am dus mai departe cu mine până în ziua de azi”, povestește chef Cătălin Scărlătescu într-un inteviu.

Chef Cătălin Scărlătescu povestește că prima oară s-a gândit că vrea să fie bucătar în vara anului 1987, pe când avea 16 ani și muncea la Hotelul Flamingo din Eforie Sud. La 20 de ani a plecat din țară și a lucrat pe vapor ca stewart, lucru care l-a ajutat să vadă peste 50 de de țări. Apoi, a plecat în Germania unde a lucrat pentru restaurante de top.

Cătălin Scărlătescu de la Chefi la Cuțite nu este singur la părinți. Bucătarul șef are o soră, Carmen, care este mama unui băiețel.

Chef Cătălin Scărlătescu a fost invitat la emisiunea lui Pepe de pe Youtube și Facebook, Bar Online. El a făcut declarații inedite, în direct, povestind tot felul de experiențe prin care a trecut, în bucătărie și nu numai.

După experiența cu Germania, chef Cătălin Scărlătescu s-a întors în România unde a lucrat ca bucătar la restaurantul Angels, după care a fost Executive Manager la Museum, în Cotroceni. A lucrat apoi mulți ani și la Howard Johnson.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.