Media

Ce cadouri a primit Andra de la Eva și David. Anunțul artistei pentru fanii ei! O surpriză mare

Este ziua de naștere a Andrei, iar vedeta sărbătorește alături de soț și de cei doi copii, într-o vacanță la Roma. Artista a spus că a început să primească mesaje și felicitări încă de la miezul nopții și le-a mulțumit tuturor celor care s-au gândit la ea.

Ce cadouri a primit Andra de la copii

Andra a primit cadouri încă de la primele ore ale zilei. Vedeta se află în vacanță la Roma alături de Cătălin și de cei doi copii. Andra și-a făcut timp să intre pe Instagram și să le mulțumească tuturor celor care au felicitat-o, iar Eva a profitat de ocazie să spună internauților ce cadou i-a oferit mamei sale.

Bună dimineața! De azi noapte de la 00.00 am început să primesc foarte multe mesaje, am primit cadouri de la copilașii mei. Vă mulțumesc din suflet! Nu știu când au trecut anii ăștia, dar au trecut foarte frumos și alături de oameni minunați care sunt aproape de mine mereu. Vă pup și vă iubesc, a spus Andra pe Instastory.

Astfel, se pare că artista a primit de la fiica sa o pereche de cercei, iar de la fiul său, David, o brățară. Andra este cu adevărat o femeie împlinită. Astăzi este sărbătoare dublă în familia Măruță, pentru că în afară de ziua Andrei, pe 23 august este și aniversarea celor 13 ani de la căsătorie. Cu această ocazie Andra i-a spus La mulți ani soțului ei Cătălin Măruță, și i-a transmis public că îl iubește.

Vedeta a primit un tort și un buchet imens de trandafiri.

Ce cadouri a primit Andra de la copii. Anunțul artistei pentru fanii ei! O surpriză mare

Drept răsplată pentru bucuria ce o simte astăzi, fiind felicitată de toată lumea, Andra a făcut un anunț important pentru cei care o iubesc și îi ascultă muzica.

Vedeta a anunțat că are un cadou pentru fanii ei. Astăzi, chiar de ziua ei, Andra lansează o nouă melodie care se numește Timpul. Lansarea are loc la ora 17.00 pe canalul de Youtube al vedetei.

Comments are closed.