Magazin

Ce caută fiecare zodie într-o relație. Ce calități trebuie să aibă partenerul perfect

Fiecare zodie diferă și are principii diferite. Într-o relație, zodiile au anumite pretenții și așteptări de la partenerul de viață, pe care îl aleg după diferite criterii. Vezi ce înseamnă pentru zodii partenerul ideal și care au în comun cele mai multe condiții pe care cel de lângă ele trebuie să le îndeplinească.

Calitățile partenerului în funcție de zodie

Berbecul, Săgetătorul și Vărsătorii sunt unele dintre cele mai pretențioase zodii. Oricât de bun ar fi partenerul lor de viață, oricâte eforturi ar face și oricât de mult s-ar schimba și ar încerca să le facă pe plac, nu vor reuși să se ridice la nivelul așteptărilor.

Nu se joacă atunci când vine vorba de relații. Aceștia sunt temperamentali și nerăbdători și au o listă întreagă cu cerințe. Nu este suficient să îi iubești, să îi respecți, vor ca partenerul să aibă aceleați gusturi ca ei, să nu aibă alte păreri și vor să se vadă în el ca într-o oglindă. Acest lucru poate fi dificil de obținut, oamenii nu se schimbă radical atât de ușor.

Vezi și: Zodiac chinezesc 7-13 iunie. Ce au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta

Taurii, Gemenii și Capricornii sunt unele dintre cele mai sensibile zodii. Dacă îi vei răni, cu greu te vor ierta sau chiar deloc, pentru că nu acceptă ca cineva să le încalce așteptările. Dacă vorbim de sentimente, aceste zodii chiar știu să arate ce simt și vor să vadă asta și de la partener. Nimic nu îi va ține într-o relație în care nu primesc tot ce dau și în care nu se simt în largul lor. Pot pleca chiar de la prima greșeală.

Ce caută zodiile la jumătatea lor

Racii, Scorpionii și Vărsătorii sunt persoane pline de energei și au mereu tot felul de idei. Într-o relație, aceștia vor ca lucrurile să fie la fel de energice, altfel se vor plictisi rapid. Pentru ei este foarte importantă comunicarea și petrecerea timpului alături de partenerul lor. Dacă nu primesc siguranța și adrenalina de care au nevoie, vor pleca cu prima ocazie în care găsesc ceva mai bun și care corespunde așteptărilor pe care le au.

Vezi aici: Horoscop Mihai Voropchievici luna iunie 2021 – ce anunță runele

Fecioarele, Săgetătorii și Peștii sunt persoane demne de încredere, care iubesc, înainte de toate, oamenii. Acestora le place să fie persoana pe care te poți baza atunci când ai nevoie de ajutor și, din această cauză, caută același lucru și la partener. Vor ca atunci când găsesc pe cineva, să dea peste un om care să le fie alături în orice moment și pe care să se bazeze atât la bine, dar cu care să împărtășească și necazurile.

Comments are closed.