Media

Ce discută Andreea Marin cu fiica ei. Când devine Violeta rușinoasă

Andreea Marin se mândrește cu o frumusețe de fată, care a devenit o adolescentă în toată regula. Violeta se descurcă foarte bine la școală, este o fată conștiincioasă și serioasă în ceea ce privește îndeplinirea responsabilităților pe care le are un copil de vârsta ei. Ea și mama ei au o relație apropiată în care se sfătuiesc reciproc. Andreea Marin a spus la un moment dată că fiica ei îi este cea mai bună prietenă.

Ce discută Andreea Marin cu fiica ei

Violeta a crescut, iar Andreea poate acum să discute cu ea pe tot felul de teme, așa, ca fetele. Uneori îi cere sfaturi fiicei sale și stau des la șuetă, exact ca două prietene.

Andreea este pregătită și pentru vremea în care vor apărea discuții mai profunde, despre posibili pretendenți ai fiicei sale.

Suntem prietene și mereu stăm la șuetă, ca fetele. E vârsta ei de care mă bucur cel mai mult, recunosc. Deja mă pot sfătui cu ea, dar uneori sunt întrebări la care eu nu am răspunsuri și ea le are. E cât mine de înaltă. Încă nu avem pretendenți, dar mă aștept, mă pregătesc, a spus Andreea Marin la Exclusiv Vip, Prima TV.

Vedeta este deschisă să discute despre orice este nevoie și spune că la capitolul acesta nu trebuie să existe reticențe. Violeta are 13 ani și deocamdată nu are un prieten. Mama ei spune că momentan adolescenta este rușinoasă la acest capitol și că nu vorbește despre asta.

Deocamdată, Violeta e destul de rușinoasă ca să primească sfaturi, dar cred că va veni vremea, cred eu, când vom ajunge și la acest subiect, deschis, nu trebuie să existe reticențe aici, a mai spus vedeta de televiziune la Exclusiv Vip.

Ei bine, Andreea Marin este, fără dar și poate, o femeie împlinită, cu un copil superb, un partener de viață care îi oferă tot ce are nevoie și, nu în ultimul rând, o profesionistă în televiziune. Cel mai recent proiect al Andreei Marin este emisiunea Nu există Nu se poate, de la TVR 2.

Comments are closed.