Media

Ce face Liviu Dragnea după despărțirea de Irina Tănase. Cum s-a afișat în public

Despărțirea dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că iubita politicianului a declarat că nu se aștepta să se întâmple asta, că îl iubește pe Dragnea și îl așteaptă să se întoarcă acasă. A fost primul Crăciun pe care cei doi l-au petrecut fără să știe unul de celălalt. Irina a spus că nu-l presează, dar că speră că va reveni la sentimente mai bune, iar Dragnea a apărut recent la o un eveniment public unde s-a afișat zâmbitor.

Ce face Liviu Dragnea după despărțirea de Irina Tănase

Liviu Dragnea a lăsat acasă problemele personale/sentimentale și se axează pe cariera sa politică. El și-a făcut apariția la un eveniment cu iz politic, unde a fost zâmbitor și degajat, alături de Codrin Ștefănescu și fostul ministru de Interne, Carmen Dan. S-a întâmplat în județul Teleorman, unde cei trei s-au întâlnit cu cetățenii. Dragnea a fost primit cu pâine și sare și s-a bucurat să-i revadă pe teleormăneni. Iată ce a postat pe pagina sa de Facebook, după întâlnirea cu cetățenii:

Nu am cuvinte să descriu ce fel de oameni sunt teleormănenii! Oameni minunați, deosebiți, deschiși și primitori care mă fac mândru să mă numesc teleormănean. Am să privesc întotdeauna cu prețuire și respect către acești oameni care ne-au primit cu sufletul deschis și multă dragoste. Mulțumesc tuturor celor pe care i-am intâlnit astăzi, adevărați români și patrioți! Astfel de oameni ne dau puterea să mergem mai departe!, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Ce face Liviu Dragnea după despărțirea de Irina Tănase. Cum s-a afișat la un eveniment politic

De ce s-a despărțit Liviu Dragnea de Irina Tănase

În urmă cu câteva săptămâni, Liviu Dragnea a plecat de acasă. El a lăsat-o în urmă pe Irina Tănase și pare decis să nu se mai întoarcă la relația cu ea. La mijloc au fost niște mesaje care au ajuns la politician și care arată că iubita sa l-ar fi înșelat. Pe de altă parte, Irina a spus că i-a fost fidelă lui Dragnea și că își reproșează că a fost naivă și a crezut că toți cei din jur le vor binele.

Poate doar naivitatea mea m-a adus în fața acestei situații. Am crezut că persoanele apropiate, prietenii noștri comuni, ne sunt alături și că nu sunt capabili de intrigi. Liviu este singurul bărbat pe care îl iubesc. Este singurul pe care l-am iubit în ultimii 8 ani. Nimeni nu a mai avut loc în sufletul meu și, dincolo de orgolii, cred că și el înțelege, a spus Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a spus că viața personală a oricui trebuie să rămână privată și că își asumă atât deciziile luate în viața sentimentală, cât și pe cele din viața politică. Dragnea și Irina Tănase erau împreună din 2015.

Comments are closed.