Media

Ce face Lora ca să arate atât de bine. Artista a dezvăluit meniul pentru o zi

Lora este o femeie frumoasă, cu care Mama Natură a fost destul de darnică. Chiar și așa, artista nu culcă cu capul pe-o ureche, după cum spune vorba populară, ci are grijă să ducă un stil de viață sănătos. Vedeta a spus sincer ce face pentru a se menține în formă. Lora nu s-a sfiit să recunoască faptul că îi place cum arată și se simte bine în pielea ei, ceea ce, știm cu toții, este foarte important.

Cum se menține Lora în formă. Meniul vedetei pentru o zi

Lora a spus că nu s-a mai cântărit și că îi place cum arată. Vedeta nu mai merge la sală, dar ține intermiting fasting și crede într-un stil de viață sănătos. Face pauză de 16 ore între mese și se simte foarte bine.

Sunt pe intermitent fasting și pe mai puțină carne, mai puțină proteină animală, mai multă proteină vegetală, în ceea ce privește stilul de viață! Beau rar sucuri, beau apă plată des, iar dulciuri servesc doar o dată pe lună, pentru că nu simt nevoia mai des, a spus Lora pentru Ciao.ro.

În ce constă meniul Lorei

Iată ce mănâncă Lora într-o zi obișnuită. Din ce este format micul dejun și prânzul vedetei. Ea a precizat că uneori renunță la cină.

Mă trezesc dimineață și la micul dejun mănânc cereale combinate, integrale, musli, beau lapte de migdale, dar asta pe la ora 11.30 -12.00. Apoi, la a doua masă, depinde, o supă, o salată, pește, paste sau fructe de mare, iar cina poate fi sau nu. Între mese mai mănânc un fruct, a spus Lora.

După ce a plecat de la Pro TV, unde a prezentat Vorbește lumea alături de Cove, Lora s-a dedicat și se dedică proiectelor muzicale și afacerii ei cu produse pentru îngrijire și înfrumusețare. Vedeta are o relație de mai mulți ani cu Ionuț Ghenu, cu care a făcut echipă în emisiunea Asia Express.

Comments are closed.