Media

Ce făcea Mircea Bravo înainte de a deveni celebru. Nu i-a fost ușor deloc

Mircea Bravo este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din țara noastră care a trecut la alt nivel iar în această toamnă va lansa propriul său film intitulat Mirciulică. În mediul online, tânărul este o vedetă incontestabilă și reușește să se facă plăcut cu ușurință în toate vlogurile sale stradale, în mijlocul oamenilor. Viața lui, însă, a nu a fost mereu ca acum, lipsită de griji. Iată ce a povestit vloggerul!

Cum a stat Mircea Bravo șase ani fără un dinte

Într-un interviu despre viața sa și parcursul său profesional, Mircea Bravo a dezvăluit că înainte de a deveni cunoscut în toată țara se descurca greu cu banii și nu avea resurse nici măcar pentru a merge la medic. Vloggerul a povestit că după o beție la mare a rămas fără un dinte și a stat așa vreo șase ani, pentru că nu avea bani de dentist. Acum râde și spune că i-ar plăcea să găsească acel dinte, să-l facă medalion și să-l pună la gât.

Mi-am pierdut un dinte acum vreo șase ani. Am stat știrb până mi-am făcut bani din Internet și din toate astea. Nu aveam bani de dentist. Acum mi-am pus dintele și aparatul dentar. Deci vreo șase ani am stat fără un dinte, pe care l-am pierdut la o beție la mare, la Mamaia. Ar fi tare să-l mai găsesc acum să-l fac medalion, să-l pun la gât!, a declarat Mircea Bravo pentru Click.ro.

Acum Mircea Bravo nu doar că nu mai duce lipsa banilor, dar este unul dintre cei mai cunoscuți și de succes din țara noastră care urmează să lanseze propriul său film.

Mircea Bravo s-a căsătorit!

Mircea Popa, cunoscut de toată lumea drept Mircea Bravo s-a căsătorit recent cu o tânără care se numește Georgiana. Cei doi au publicat poze din ziua cea mare, însă nu au oferit detalii despre relația lor. Mircea a dezvăluit că a cunoscut-o pe actuala sa soție prin intermediul unei prietene comune de-ale lor. A fost dragoste la prima vedere pentru că la numai un an distanță, cei doi au spus DA în fața ofițerului de Stare Civilă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mircea Bravo (@mirceabravo)

De-a lungul timpului, Mircea Bravo a fost discret în ceea ce privește viața sa personală, axându-se pe ceea ce are de arătat publicului din proiectele sale profesionale.

Alături de bunica – un personaj foarte apreciat, precum și de alți actori îndrăgiți de public, Mircea Bravo s-a făcut remarcat în toată țara, iar vlogurile sale sunt cele mai apreciate.

Comments are closed.