Știri externe

Ce i s-a întâmplat, de fapt, ministrului rus al Apărării. Oficialul a dispărut din spațiul public

Noi informații despre ministrul rus al Apărării despre care, în ultima perioadă, s-au zvonit tot felul de lucruri, între care că ar fi fost eliminat de către liderul de la Kremlin. Acum, consilierul ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei a anunțat, printr-o postare pe Facebook, ce i s-a întâmplat, de fapt, oficialului rus.

Ce i s-a întâmplat lui Serghei Șoigu, ministrul rus al Apărării

Anton Geraşcenko, consilierul ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei, a anunțat într-o postare pe Facebook că Serghei Şoigu, ministrul rus al Apărării, a suferit un infarct. Acesta a fost activ în spațiul public în primele zile de când a început invazia rușilor în Ucraina, după care a dispărut.

După ce au apărut semne de întrebare în privința sa, purtătorul de cuvânt al Kremlinului a făcut o declarație menită să închidă gura curioșilor.

Ministrul Serghei Șoigu are o mulţime de lucruri de care să se ocupe. O operaţiune militară este în curs de desfăşurare. Nu este timp pentru reţelele sociale, a afirmat Dmitri Peskov.

Oficial ucrainian: Serghei Șoigu a suferit un infarct

Printr-o postare pe pagina personală de Facebook, consilierul ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei a anunțat că Serghei Șoigu a suferit un infarct și că acum este internat în spital unde se recuperează. Anton Geraşcenko susține că atacul de cord al oficialului rus a suferit ca urmare a faptului că Putin i-ar fi reproșat eșecul invaziei în Ucraina.

Șoigu a suferit un infarct. De aceea nu a mai apărut în public de la jumătatea lunii martie. Atacul de cord al lui Șoigu a venit după acuzația dură a lui Putin legată de eșecul complet al invaziei Ucrainei, a scris Gerașcenko pe Facebook.

Ministrul rus al Apărării, unul dintre oamenii de bază ai liderului de la Kremlin, nu a mai apărut în spațiul public din data de 11 martie. Un jurnalist a sesizat absența acestuia, după care au început să apară numeroase zvonuri în spațiul public cu privire cu privire la dispariția oficialului rus. Apropiați de-ai acestuia au susținut că Serghei Șoigu are probleme de sănătate, însă până acum nimeni nu a confirmat oficial informația.

Comments are closed.