Media

Ce joburi a mai avut Denise Rifai, înainte să ajungă la Kanal D. CV-ul complet

Denise Rifai este una dintre cele mai celebre și controversate jurnaliste ale momentului. Emisiunea pe care o prezintă, 40 de întrebări cu Denise Rifai, se bucură de mare succes datorită formatului interesant, care descoase persoane celebre de cele mai mari secrete ale lor.

Denise Rifai este foarte apreciată cei care îi urmăresc activitatea la Kanal D, dar nu muți știu ce a făcut ea înainte de a venit la acest post TV.

Denise Rifai a lucrat la Realitatea

Denise Rifai este una dintre cele mai impunătoare prezențe din televiziunea românească, care s-a făcut remarcată datorită formatelor din care a făcut parte de-a lungul timpului. În prezent, ea moderează emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D. În fiecare săptămână, ea are un nou invitat, pentru care pregătește cele mai interesante 40 de întrebări.

Îndrăzneață din fire, Denise Rifai nu se menajează deloc și încearcă să-și descoase cât mai bine invitații. Celebra jurnalistă este foarte documentată și se pregătește înainte de fiecare ediție, pentru a se asigura că nu-i scapă niciun detaliu.

Înainte de a intra în echipa celor de la Kanal D, Denise a lucrat pentru Realitatea. Aici, aproape un an, ea a realizat un talk-show politic, „Legile Puterii”, care i-a adus mare succes și a făcut-o celebră.

Ce studii are Denise Rifai

Denise Rifai a plecat de la Realitatea, dar niciodată nu a spus care au fost motivele care au dus la această alegere. Singura dezvăluire a fost faptul că politica editorială a postului TV s-a schimbat, motiv pentru care a decis să plece, deoarece aceasta nu mai corespundea cu așteptările ei.

Totuși, Denise nu a avut în plan să intre în domeniul jurnalismului. Ea a terminat cursurile Academiei de Studii Economice din București, însă viața a dus-o în altă parte. Pentru început, ea a lucrat ca prezentator la un post de radio, după care a urmat postul de reporter la o televiziune online și, ulterior, a ajuns reporter economic la TV.

Ea a ajuns să iubească această meserie, însă familia ei nu este tocmai mulțumită de alegere. Tatăl ei s-a opus când ea a ales acest drum, dar nimic nu a putut s-o oprească.

“Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare. Eu iubesc presa. Nu cred că e mândru, e supărat pe mine. Da, e supărat. Mă doare că e supărat pe mine pentru că nu și-a dorit niciodată.  Eu l-am înfruntat pe tata și am făcut meseria asta.”, mărturisea Denise Rifai.

Comments are closed.