Media

Ce legătură este între Iulia Albu și Cristi Borcea. De ce nu și-au vorbit cei doi

Iulia Albu este una dintre cele mai controversate personaje ale momentului. Celebrul critic de modă este doritor mereu să iasă în evidență și nu ratează nicio ocazie pentru a face asta. Cu argumente solide, Iulia critică ținutele multor vedete și își spune părerea sinceră despre ele. De curând, ea a vorbit despre legătura ei cu Cristi Borcea și Valentina Pelinel.

Iulia Albu, despre familia lui Cristi Borcea

Iulia Albu a fost invitată în emisiunea „La Măruță’, unde a vorbit despre ce relație există între ea și familia lui Cristi Borcea. Vedeta a precizat că între ei au avut loc mai multe divergențe în trecut, motiv pentru care nu și-au vorbit o bună perioadă de timp și nu au fost deloc în relații prea bune.

Chiar dacă o perioadă au avut mai multe conflicte și nu reușeau să ajungă deloc la sentimente mai bune, de data aceasta a avut numai cuvinte de laudă la adresa celui care i-a fost naș, dar și la adresa Valentinei Pelinel. Ea a spus despre ei că formează o familie frumoasă și unită, chiar dacă sunt destul de diferiți. Despre Valentina a precizat că este o femeie care ține la familia ei și este grijulie, în timp ce fetițele lor sunt foarte drăguțe.

„Cum se spune, mai este nașul meu? Nu mai e, am divorțat. Ba este pe viață. Vreau să vă spun ceva, îmi place mult cum arată această familie. Este o familie foarte unită. Dar să știi că nu am mai vorbit de foarte mult timp. La un moment dat ne-am certat foarte mult. Valentina este o femeie foarte frumoasă, ține la familia ei. Ei sunt diferiți, dar sunt cumva așa împreună. (…) Cele două micuțe sunt foarte cute, chiar a trecut mult timp până le-au expus’, a spus Iulia Albu.

Când se mărită Iulia Albu

Iulia Albu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Designerul și-a găsit fericirea după despărțirea de Mihai Albu și, de câțiva ani, se iubește cu un alt bărbat. Cei doi au planuri mari cu relația lor, pe care vor să o ducă la următorul nivel.

Au în plan să se căsătorească și vor o nuntă frumoasă, dar restrânsă, unde să aibă alături doar pe cei dragi. Nu vor ceva obișnuit și nu vor respecta tradițiile și nici măcar nu vor dar. Dacă ar fi fost posibil, s-ar fi cununat chiar și fără naș.

“Da, mă mărit, dar nu știu să vă spun când. Când se va da drumul la organizat petreceri. Voi face o nuntă restrânsă, foarte. Nu sunt sigură dacă o să fie în țară. Poate fac două, una în străinătate, una aici. Să știi că nu avem de gând să facem o nuntă tipic românească. Spre exemplu, niciunul dintre noi nu agreează acest obicei de a pune bani în plic, vom face alt gen de nuntă. ”, a povestit Iulia Albu.

Comments are closed.