Știri externe

Ce mai este nou pe TikTok. Cele mai nebunești provocări

TikTok este una dintre cele mai populare rețele de socializare. În ultima perioadă, aplicația a luat amploare și tot mai multe persoane și-au făcut un cont, pentru a se distra și a pierde vremea într-un mod amuzant. Pe lângă dans, muzică sau tot felul de parodii, mulți fac și tot felul de provocări, care mai de care mai nebunești.

Provocări pe TikTok

TikTok a devenit cea mai utilizată platformă de socializare. Aici au acces copii de toate vârstele și nici adulții nu se dau înapoi de la distracția de pe această rețea de socializare. Atât în România, cât și în state din lumea întreagă, TikTok-ul a acaparat pe toată lumea.

Oamenii pot vedea aici de la filmulețe cu dans, muzică sau actorie, până la cele mai interesante provocări. BroDudee, un tânăr canadian, se bucură de mare succes pe această platformă. Băiatul face cele mai interesante provocări și se apropie de 4 milioane de like-uri, ceea ce înseamnă că oamenii chiar apreciază ceea ce face.

BroDudee a devenit faimos prin provocările pe care ceilalți i le propun și pe care el nu le refuză, de dragul aprecierilor și pur și simplu pentru că se pricepe foarte bine la asta. Recent, tânărul a fost provocat să meargă la o pizzerie cu un preparat congelat și să îi roage pe cei de acolo să îi coacă pizza respectivă, deși este dintr-un alt magazin.

Zis și făcut. A cumpărat o pizza congelată și a mers la o pizzerie, însă a fost refuzat. Nu a renunțat și a mai încercat, iar de această dată a fost cu noroc. Un tânăr care lucra la pizzerie a acceptat să facă asta, chiar gratis, ceea ce l-a ajutat pe BroDudee să-și ducă provocarea la bun sfârșit.

@brodudee

Answer to @zachc.jones1 Can’t believe he actually did it 😂 #funny #prank #dumb #pizza

♬ original sound – BroDudee

Pizza gratis pe TikTok

Tânărul canadian a uitat să lase bacșiș, dar fanii săi nu au lăsat acest gest să treacă neobservat. Ei l-au mai provocat pe Dudee să meargă să plătească pentru ajutorul primit de la vânzător, ceea ce a și făcut. Acesta a fost foarte uimit și nu se aștepta să primească 20 de dolari doar pentru o pizza congelată, pe care a pus-o la copt.

Mai mult, tânărul BroDudee a oferit și pizza gratis unor vârstnici, gest foarte apreciat de cei care îi urmăresc activitatea. Bunicii au fost foarte încântați de cadoul primit, pentru că nu s-ar fi așteptat la asemenea delicii tocmai de la un tânăr.

@brodudee

Reply to @astridlanderos What a great experience at Pete’s Pizza 🤙🏻 #stcatharines #tip #pizza #awesome

♬ original sound – BroDudee

 

Comments are closed.