Media

Ce mai face actrița Carmen Maria Strujac, una dintre cuceririle lui Florin Piersic. Cum arată la 72 de ani

Carmen Maria Strujac este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. A devenit celebră pentru rolurile sale importante, dar mai ales pentru frumusețea sa unică. Aceasta a avut o legătură specială cu Florin Piersic și despre ei s-a zis că ar fi avut chiar o relație. A ajuns acum la venerabila vârstă de 72 de ani.

Ce legătură a avut Carmen Maria Strujac cu Florin Piersic

Carmen Maria Strujac a fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din România pe vremea când era tânără și urca pe cele mai înalte scene din țară. Celebra actriță a devenit cunoscută mai ales pentru rolul din “Haiducii lui Șaptecai”, care s-a bucurat de mare succes.

Despre ea și Florin Piersic a circulat zvonul cum că au format un cuplu, dar ea a susținut mereu că au fost doar colegi de filmări. Au jucat împreună în filmul „Săptămâna nebunilor”, din anul 1971, regizat de Dinu Cocea, unde au făcut furori cu scenele respective.

Florin Piersic a mărturisit că are o părere foarte bună despre colega lui, pe care mereu a considerat-o o femeie frumoasă și talentată. După un spectacol, el și-a promis că o va cuceri pe actriță și îi va fura un sărut, lucru ce s-a și întâmplat și de care maestrul își amintește cu drag.

„Am zis «dacă-mi scapă asta, sunt boul neamului!». Și atunci te-am luat și tu ai spus: «Ați fost extraordinar, sunt atât de emoționată, ce frumos l-ați jucat pe nebunul ăsta».

Și am zis: «Păi, eu la nebuni mă pricep». Zic: «Nu vrei să mă conduci la gară?». M-a condus la gară. Știu că nu-ți face plăcere ce-ți spun, dar îmi face mie plăcere. Atâta m-am pupat cu tine în gară că și-acum mă dor buzele. Ne-am despărțit greu și, când am ajuns la București, în capul meu nu erai decât tu”, a povestit Florin Piersic.

Cum arată acum actrița

Celebra actriță a ajuns acum la venerabila vârstă de 72 de ani. A plecat din România în anul 1980, dar nu a uitat de comunitatea ei din țară. Este foarte activă în mediul online și îi informează pe fani cu ceea ce se mai petrece în viața ei.

Actrița trăiește o viață nouă peste hotare și se bucură de liniște. Ea are o fiică, la fel de talentată, de care este foarte mândră, Alexandra Coman, o celebră soprană. Solista a cântat alături de nume grele precum José Carreras şi Placido Domingo și a moștenit frumusețea de la mama ei.

Comments are closed.