Media

Ce mai face Cătălin Cazacu, fostul concurent la Exatlon. A devenit DJ

Cătălin Cazacu a fost unul dintre cei mai controversați concurenți de la Exatlon, competiția asemănătoare cu Survivor. Bărbatul este campion la motociclism și a avut, de-a lungul timpului, relații cu mai multe femei cunoscute din țara noastră.

După competiție, el nu a mai ieșit cu nimic în evidență. Deși a încercat să stea departe de bârfe, acestea au mai apărut uneori. Cătălin Cazacu trăiește acum cea mai frumoasă perioadă, de când s-a mutat în Zanzibar și s-a reprofilat.

Cătălin Cazacu, viață nouă în Zanzibar

Cătălin Cazacu s-a bucurat de mare succes în timpul competiției Exatlon. De atunci, nu a mai ieșit atât de mult în public și nu s-au mai aflat prea multe despre el, dar se pare că acum a început un capitol important din viața sa.

Motociclistul s-a mutat în Zanzibar, unde avea deja mai mulți prieteni, motiv pentru care s-a acomodat foarte repede și a prins gustul noii sale vieți. Mai mult, el și-a găsit aici și un job interesant, care i se potrivește de minune.

Cazacu a devenit DJ în Zanzibar și organizează petreceri, pe care oamenii chiar le apreciază. Având în vedere că în Zanzibar nu există restricții, petrecerile sunt exact ca în vremurile bune, iar muzica ce răsună în boxe este cea românească. Fostul concurent Exatlon a mărturisit că printre genurile muzicale care se ascultă acolose numără și manelele, dar cele mai apreciate sunt ale celor de la Dirty Nano, pe care aproape toți de pe insulă le cunosc și le iubesc.

“Mi-am găsit și ocupație aici, organizăm petreceri pe plajă miercurea, la care lumea se distrează exact ca acasă, doar că exact cum era pe timpuri, când nu existau restricțiile pandemiei. Sunt foarte gustate petrecerile noastre și sunt cele mai căutate. O să avem una chiar mâine seară.

Nu sunt numai manele la petrecerile noastre, e un clișeu ăsta cu manelele. Dar, da, până la urmă suntem români și ne place muzica de acasă, dar nu doar manelele reprezintă muzica românească. Sunt foarte multe melodii pe care oamenii le gustă. Cele mai căutate sunt cele ale celor de la Dirty Nano, care aproape sunt cunoscute de toată lumea de pe insulă.”, a declarat Cătălin Cazacu.

Cătălin Cazacu, despre zvonurile că va deveni tătic

Cazacu este foarte rezervat în ceea ce privește viața lui personală și încearcă să țină pentru el ce se întâmplă acolo. C u toate acestea, au apărut mai multe zvonuri în timp ce era plecat, dar pe care nu le-a luat în seamă și nu s-a lăsat influențat de ele.

Cât despre bârfa că va deveni tătic pentru a doua oară, acesta a explicat că nu este deloc adevărat și că sigur va anunța chiar el această veste bună dacă va fi cazul.

”Mă bucur că am fost atât de departe de România și nu m-a atins nimic din ce s-a zvonit pe acolo. Din punctul meu de vedere sunt doar zvonuri și nu pot să-mi ridic capul și să-mi distrag atenția de la lucrurile frumoase de aici pentru lucruri pe care nici măcar nu le cunosc. Sută la sută dacă voi deveni tătic vreodată lumea o să știe de la mine!”, a explicat sportivul.

Comments are closed.