Media

Ce mai face Corina Dănilă. Actrița din “Numai iubirea” nu mai arată deloc așa

Corina Dănilă este o actriță îndrăgită în România, care a făcut furori în rolul Anei Dogaru din telenovela Numai iubirea. Corina a fost unul dintre personajele principale ale acestei producții care a avut un succes teribil în țara noastră, fiind prima telenovelă românească. După ce s-au încheiat filmările pentru Numai iubirea, Corina s-a numărat printre actorii care nu au mai revenit în alte producții. Viața ei s-a schimbat oarecum, pentru că ea a ales să se axeze pe teatru și desigur, și pe familie, pentru că a devenit mamă.

Ce mai face Corina Dănilă – Ana Dogaru din Numai iubirea

În timpul în care a dispărut de pe micile ecrane, Corina Dănilă s-a preocupat mult de aspectul ei fizic. Actrița a slăbit și este într-o formă de zile mari la cei 49 de ani pe care i-a împlinit în ianuarie. Nici culoarea părului nu mai este cea cu care s-a consacrat.

Corina Dănilă are proiecte în televiziune. Ea prezintă Gala umorului de la TVR 2, care recent a marcat finalul sezonului cu numărul 10.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Corina Dănilă (@corinadanila)

Pe rețelele sociale, Corina Dănilă postează poze de la teatru și din televiziune, însă nu este la fel de deschisă în ceea ce privește viața ei personală. Vedeta a fost dintotdeauna o persoană discretă.

Corina Dănilă a fost căsătorită, în urmă cu 20 de ani, cu un cunoscut prezentator tv de la știrile sportive: Valentin Moraru. Cei doi s-au cunoscut la Pro tv. La acea vreme, Corina făcea naveta Chișinău- București.

Greu. Pentru că avem un cățel care trebuie scos afară de două ori pe zi, iar mașina de spălat nu funcționează singură, ea trebuie băgată în priză. De aceea, dar nu numai de asta, va trebui să fac niște drumuri acasă din când în când. Deocamdată, nu știu exact cât voi mai sta la Chișinău, dar cred că nu e vorba doar de o săptămână sau două, spunea actrița la acea vreme.

S-a spus atunci, că ruptura dintre actriță și soțul ei s-a produs tocmai din cauza problemelor cauzate de această distanță.

Corina Dănilă are o fiică adolescentă

Corina Dănilă are o fiică din relația cu pilotul Norris Mărgeanu, de care s-a despărțit după șase ani de relație.

Corina și-a început cariera în Televiziunea Română în 1994 în postura de crainic TV și prezentator de știri la TVR Internațional, continuând apoi, din 1996, la Pro TV, unde a prezentat Știrile Pro TV de dimineață, Știrile Pro TV de la ora 5 și principalul jurnal de știri de la 19.00, în weekend. A fost și reporter special, apoi a avut propriile emisiuni, dar mulți o cunosc prin prisma rolului pe care l-a avut în telenovela Numia iubirea.

Comments are closed.