Media

Ce note are Eliza Iliescu la școală. Ce spune mama ei despre asta

Adriana Iliescu este cea mai vârstnică mamă din România. Deși visul de a deveni părinte a fost îndeplinit mai târziu, scriitoarea este extrem de fericită și face orice pentru fiica ei. Eliza a crescut acum și este o adolescentă în toată firea. Trece în clasa a XI-a și este din ce în ce mai greu să facă față cerințelor.

Cum învață Eliza Iliescu

Eliza Iliescu a ajuns la vârsta de 17 ani și este o adolescentă în toată firea. Tânăra a primit o educație aleasă de la mama sa, Adriana Iliescu, care în prezent este foarte mândră de ea și o laudă ori de câte ori are ocazia.

Scriitoarea spune despre fiica sa că este extrem de harnică și se descurcă foarte bine singură, având în vedere că ea a ajuns la o vârstă înaintată și nu mai poate fi la fel de activă. Ea își pregătește de pe acum fiica, pentru momentul în care va trebui să se descurce singură în toate.

De exemplu, încă de câțiva ani, ea pregăteșe singură masa de Paște. Este foarte curioasă și îi place să încerce chestii noi, pentru a-i ușura munca mamei sale.

“De toate o învăț pe Eliza, că doar e fată mare de acum. E ordonată și harnică și începe sa fie pricepută în bucătărie. De Paște, de exemplu, a făcut prima ei salată boeuf. Ea a tocat și a tăiat totul și i-a iesit foarte bine. Și mâncărică știe să facă, și prăjituri, e foarte descurcăreață! Mereu se bagă să învețe lucruri noi”, a declarat Adriana Iliescu în urmă cu câțiva ani.

Cât despre școală, ea excelează și la acel domeniu. Mama ei spune despre ea că are aproape numai note de 10 și rareori mai ia câte un 9. O susține în tot ce face și vrea să ajungă departe în viață.

Eliza Iliesu, rezultate slabe la Evaluarea Națională

În urmă cu 2 ani, Eliza Iliescu a susținut Evaluarea Națională. Acest examen a pus-o puțin în dificultate, pentru că nu a obținut o notă prea mare și nu a intrat la unul dintre cele mai bune licee, așa cum probabil și-ar fi dorit mama sa, care mereu a îndemnat-o să învețe bine.

Astfel, a obținut o medie de 6,52 la Evaluarea Națională, după ce a luat o notă bună la proba de Limba și literatura română (8,50), însă nu a reușit să obțină peste 5 la Matematică, unde a fost notată doar cu 4,55.

Comments are closed.