Media

Ce nu știu românii despre Ludovic Orban. A renunțat la asta și a intrat în politică

Ludovic Orban este unul dintre cei mai cunoscuți politicieni din România, care, de-a lungul timpului, a ocupat funcții cheie, culminând cu cea de premier. S-a născut în Brașov, este la bază inginer, dar activează în lumea politică, fiind președintele Partidului Național Liberal. A fost Ministru al Transporturilor în Guvernul Tăriceanu și prim-ministrul României în perioada 4 noiembrie 2019 – 7 decembrie 2020.

Ce nu știu românii despre Ludovic Orban

Toată lumea îl cunoaște ca politician, cu o mină serioasă, mereu îmbrăcat în costum cu cravată, dar puțini știu cine este omul Ludovic Orban și ce pasiuni are. Invitat în emisiunea 40 de întrebări – moderată de Denise Rifai, Ludovic Orban a dezvăluit care sunt pasiunile sale și ce drum ar fi ales dacă nu intra în lumea politică.

Mi-ar fi plăcut să am o carieră în muzică. Am luat decizia să învăț la chitară. Îl aveam pe profesorul Sebeșan, care era și de muzică, și de sport, el ne-a îndrumat spre cariera muzicală. Fratele meu, Leonard, avea voce mai bună, a participat la concursuri, a dezvăluit Ludovic Orban.

Președintele Camerei Deputaților din Parlamentul României a spus că a urmat cursurile Școlii Populare de Artă, dar că nu i-a plăcut pentru că avea un profesor care îl lovea cu o nuia peste degete de fiecare dată când greșea acordul.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Nu de puține ori a fost surprins și pozat sau filmat în timp ce dansa la diferite evenimente, iar Orban spune că nu s-a sfiit niciodată să facă asta pentru că lui chiar îi place și că dansul îi dă o stare bună.

De altfel, în urmă cu mulți ani, Ludovic Orban a făcut dansuri populare, motiv pentru care știe cântece populare din toate zonele țării. Mai mult decât atât, știe să danseze pe ritmuri de vals, tango, sau meneaito.

Eu am făcut dansuri populare, am fost câteva luni, puțină lume știe despre mine lucrul asta. Știu cântece populare din toate zonele țării. Pe unii, care mă acuzau că sunt maghiar, i-aș provoca la un concurs de cântece populare autentice din diverse zone ale țării, a mai spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban s-a numărat printre persoanele publice invitate în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

 

Comments are closed.