Media

Ce problemă ereditară de sănătate are Nico. Artista nu vorbește des despre asta

Nico este una dintre cele mai iubite artiste din România, cu o carieră frumoasă în muzică, motiv pentru care este apreciată și îndrăgită de români. Pe cât este de expresivă și deschisă pe scenă, pe atât de discretă este Nico atunci când vine vorba despre viața ei personală, despre familie și probleme. Cu toate astea, într-un interviu, Nico a spus că a trecut printr-o perioadă proastă din cauza unei diete.

Ce problemă de sănătate are Nico

Nico are o boală care, din fericire pentru artistă, nu este dureroasă, dar este inestetică. Este mai precis, vorba despre o afecțiune pe care îndrăgita cântăreață a moștenit-o. În cadrul unui interviu la Antena Stars, Nico a spus că are insuficiență venoasă și că și-a făcut un obicei din a merge în fiecare an la medic pentru a verifica dacă totul este sub control.

Conform cu spusele artistei, și surorile ei se confruntă cu aceeași problemă.

Am fost să-mi verific picioarele, pentru că eu în fiecare an îmi fac control. Mi-e frică de tromboză, de alte chestii care pot apărea. E insuficiență venoasă. Circulația periferică este un pic stricată. Dureri nu am deloc, dar este inestetic. Sunt vasele superficiale ieșite un pic, se văd. Nu am varice, am decât vasele astea roșii care ies la suprafață. Nu am ce să fac pentru că e moștenită. Trebuie controlată, a spus Nico la Antena Stars.

Vedeta s-a confruntat în trecut cu probleme de sănătate din cauza faptului că și-a dorit să scape de câteva kilograme. Nico a ținut o dietă care s-a dovedit a fi nefastă pentru organismul ei. A ajuns la spital unde a făcut perfuzii, iar apoi a luat vitamine pentru a se reface.

Nico a învățat multe din această experiență despre care a vorbit cu asumare pentru Click!. În afară de aceste probleme, Nico se mândrește cu o familie frumoasă, o fiică minunată și un soț model. Vedeta a declarat că cea mai importantă victorie a fost aceea de a-și întemeia o familie.

Comments are closed.