Știri externe

Ce probleme are Regina Angliei. Suverana de 95 de ani a stârnit îngrijorare la un eveniment public

Regina Angliei a stârnit îngrijorare recent, când a participat la un eveniment public și a apărut cu un baston, alegând să intre pe o ușă laterală, în loc de intrarea principală. Suverana în vârstă de 95 de ani le-a dat de gândit celor prezenți la eveniment pentru că nu mai apăruse cu baston din 2003 când s-a operat la genunchi.

Regina Elisabeta a II-a a apărut cu baston la un eveniment public

Regina a participat la o ceremonie organizată cu ocazia Centenarului Legiunii Regala Britanice, o organizație care îi sprijină pe soldații și veteranii din armata britanică. Suverana a ales o ușă lăturalnică pentru a intra în catedrală unde urma să aibă loc o slujbă. În acest fel, Regina a scurtat drumul față de cazul în care ar fi intrat pe ușa principală. Semnele de întrebare din partea celor care au văzut-o au apărut din cauza faptului că Regina se sprijinea de un baston, ceea ce nu se întâmplă în mod obișnuit.

Ultima dată când Elisabeta a II-a a apărut cu un baston la un eveniment public a fost în anul 2003, la scurt timp după ce a suferit o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea cartilajului rupt de la genunchiul drept.

Ce se întâmplă cu Regina Angliei. Suverana de 95 de ani a stârnit îngrijorare la un eveniment public

De data aceasta nu se știe de ce a ales să poarte un baston, întrucât nu există informații oficiale cum că ar avea probleme de sănătate.

O sursă regală a declarat pentru CNN că monarhul a folosit bastonul pentru propriul confort.

Regina Angliei a depășit recordul stabilit de străbunica sa

Elisabeta este regina Angliei din 6 februarie 1952. În septembrie 2015 a depășit recordul deținut de străbunica sa, Regina Victoria, pentru cea mai lungă stăpânire. Aceasta din urmă a domnit 63 de ani și șapte luni.

În mai 2022 când se vor împlini 70 de ani în scaunul de regină, va avea loc un eveniment menit să celebreze una dintre cele mai mari pasiuni ale suveranei, și anume dragostea față de cai. Evenimentul va ține patru zile și va avea loc la castelul Windsor.

Comments are closed.