Media

Ce s-a ales de Anca Pandrea, la nouă ani de la moarte lui Iurie Darie. Actrița nu mai iese din casă: “Nu mai ies deloc!”

Anca Pandrea este una dintre cele mai cunosucte actrițe de la noi din țară. S-a bucurat de mare succes în plan profesional și a urcat pe cele mai înalte scene alături de regretatul ei partener de viață. De când a murit Iurie Darie, viața ei s-a schimbat radical și problemele de sănătate îi dau mari bătăi de cap. În prezent, actrița nu iese nici măcar din casă.

Anca Pandrea, probleme grave de sănătate

Anca Pandrea a fost una dintre cele mai cunoscute actrițe din țara noastră, dar care a renunțat la scenă din cauza vârstei și a problemelor care au venit odată cu ea. De când marea ei iubire a părăsit-o, viața ei s-a schimbat radical. Fără Iurie Darie nu a mai avut nicio zi de fericire și cu greu rezistă de dorul lui.

Actrița locuiește acum singură și, de ceva vreme, nici măcar nu mai iese din casă. Aceasta suferă de insuficiență pulmonară și nu are voie să iasă când este prea frig sau foarte cald, pentru că situația se poate agrava. Ține cont de sfaturile medicilor și apelează la ajutor prietenelor sale ori de câte ori are nevoie. Acestea îi fac cumpărăturile și au mare grijă de ea.

“Eu am insuficiență pulmonară și nu am voie să ies din casă dacă este foarte frig afară sau dacă este foarte cald. Îmi face rău. În urmă cu câteva săptămâni am răcit zdravăn, am făcut gripă, doar pentru că am mai ieșit și eu prin curte cu cățelul. Nu am fost cuminte.

Nu mai ies deloc dacă este frig, stau în casă și mai vin prietenele în vizită, îmi mai aduc ce am nevoie, îmi fac cumpărăturile. Dacă este mai călduț, ies puțin în curte. Sunt foarte atentă să nu mai răcesc pentru că nu am voie”, a declarat Anca Pandrea pentru CIAO.RO.

Anca Pandrea, răpusă de dorul soțului

Anca Pandrea se descurcă foarte greu de când a rămas singură. Nu poate trece peste o astfel de pierdere și se gândește mereu la cel care i-a fost alături atât pe scenă, cât și în viața privată. Au trăit o poveste de dragoste ca în filme și nu se așteptau să fie despărțiți atât de repede, când pasiunea dintre ei era mai mare.

Anca Pandrea nu stă deloc bine cu sănătatea și problemele s-au agravat de când și-a pierdut soțul. Actrița a fost internată de urgență la spital în urmă cu câteva luni, după ce i s-a făcut rău la o mânăstire din Brașov, unde mersese alături de câteva prietene. După ce a terminat plimbarea, a simțit că nu mai poate vorbi și a leșinat, după care a fost supusă mai multor investigații.

Comments are closed.