Media

Ce s-a ales de fostul soț al Anei Maria Prodan. Impresara și Tibi Dumitrescu au rămas prieteni buni: “E sufletul meu!”

Anamaria Prodan trece acum printr-o perioadă extrem de grea, de când între ea și Reghe au intervenit problemele. Mariajul lor nu mai merge deloc bine, dar impresara are de gând să lupte până la sfârșit.

Anamaria Prodan îl admiră pe fostul soț

Anamaria Prodan a mai fost căsătorită în trecut cu Tibi Dumitrescu, iar împreună au doi copii. Impresara vorbește cu drag despre fosta ei relație și recunoaște că a rămas prietenă cu fostul soț.

Anamaria Prodan s-a căsătorit cu Reghe în 2008, dar înainte de el s-a iubit cu Tibi Dumitrescu. Cei doi erau tineri pe atunci, dar au dat o șansă iubirii lor și așa au ajuns la altar și au făcut și doi copii. Ambii erau pasionați de sport, iar Tibi chiar activa ca baschetbalist în acest domeniu.

După 9 ani de relație, cei doi au decis să-și spună adio. O bună perioadă de timp au ținut ascuns divorțul lor și nici măcar familia și copiii nu știau că nu mai sunt împreună. Au locuit în aceeași casă, deși nu mai erau împreună și au stabilit să vorbească despre divorț abia când își găsesc pe altcineva.

„Eram divorţată, nu ştia nimeni, nici mama, numai eu şi soţul meu. Noi am stat în aceeaşi casă, Tibi Dumitrescu e sufletul meu şi cel mai bun prieten pe care îl am. Am stat aşa împreună, am pus lucrurile la punct şi am zis că nimeni de pe acest Pământ nu trebuie să afle că am divorţat, nici măcar copiii. Am hotărât ca în momentul în care găsim ceva serios ca relaţie şi ne hotărâm să ne recăsătorim, atunci le vom prezenta copiilor şi o să meargă fiecare la casa lui”, a spus Anamaria Prodan.

Tibi Dumitrescu s-a recăsătorit

Tibi Dumitrescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste acum. Este căsătorit cu o femeie Irina și nu au nicio legătură cu spațiul public. Au împreună și o fată, foarte talentată, la fel ca surorile sale vitrege.

Tibi este foarte mândru de fiica sa, Sarah, care îi calcă pe urme și speră că va avea o carieră de succes în baschet.

Chiar dacă au divorțat și și-au refăcut viața, cei doi păstrează legătura. Anamaria spune că Tibi este cel mai pun prieten pe care îl poate avea și spune despre el că este un om minunat, pentru care toată viața va simți ceva special și îl va respecta. Nu au divorțat cu scandal, doar că munca în exces i-a transformat din soți în simpli prieteni.

Impresara spune că are o relație bună cu fostul soț și actuala nevastă a acestuia, despre care are de zis numai cuvinte de laudă. Prodanca spune că ia masa cu cei doi, alături de Reghe și se înțeleg foarte bine, având multe lucruri în comun.

“Noi suntem foarte buni prieteni. Fostul meu soț este cel mai bun prieten al nostru. Actuala lui soție este un om incredibil, din toate punctele de vedere. Ieșim toți la masă, petrecem toate sărbătorile împreună. Facem glume de genul «bine că te-am lăsat». Eu l-am lăsat pe el un om minunat, nu am ce sa ii reproșez decât faptul că ne-am pierdut pe drum, cu meseria… și am început să ne iubim ca frații.

El și actualul soț sunt identici, la fel de familiști, iubitori, muncitori. Suntem niște oameni normali, care au înțeles că s-au pierdut pe drum și fiecare a înțeles că meritam să ne găsim jumătatea”, declara Anamaria Prodan în trecut, potrivit unica.ro.

Comments are closed.