Media

Ce s-a ales de impresarul Denisei Răducu. Moartea artistei i-a schimbat destinul

Denisa Răducu a fost una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică de petrecere din România. Era solicitată peste tot prin țară, să cânte la nunți și alte evenimente private, iar fanii nu conteneau cu aprecierile la adresa ei. Din nefericire, o boală nemiloasă apărută de nicăieri a slăbit-o de puteri din ce în ce mai tare, până când corpul ei firav a cedat. Unul dintre cei care au suferit enorm după decesul Denisei Răducu a fost impresarul ei, Liviu Dovleac.

Ce s-a ales de impresarul Denisei Răducu, după moartea artistei

Chiar dacă Denisa Răducu nu mai este printre noi, piesele sale îi vor păstra întotdeauna amintirea vie. Toți cei care au cunoscut-o, dar mai ales familia ei au suferit enorm după decesul artistei. Vărul ei, care îi era și impresar a fost profund marcat și s-a mutat cu familia în Marea Britanie. A rupt legătura cu multă lume, a renunțat să mai fie impresar. Sora Denisei l-a dat în judecată pe motiv că profită de pe urma morții acesteia și fac bani din piesele artistei de pe Youtube.

Ce s-a ales de impresarul Denisei Răducu. Moartea artistei i-a schimbat destinul

Impresarul Denisei și-a luat soția și copiii și au plecat cu toții în Marea Britanie. Potrivit wowbiz.ro, apropiați de-ai săi au spus că Liviu a preferat să plece din țară pentru că nu îl mai lega nimic aici și peste toate și-a dorit să le ofere un viitor mai bun copiilor lui.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Ce s-a întâmplat la mormântul Denisei Răducu

Mormântul Denisei Răducu este în Ștefănești, în localitatea sa de origine, unde locuiesc părinții regretatei artiste. Ei merg des să-i îngrijească locul de veci și au grijă să schimbe mereu florile și să nu lipsească pozele cu Denisa.

Ce s-a ales de impresarul Denisei Răducu. Moartea artistei i-a schimbat destinul

La un moment dat, de la niște candele lăsate aprinse a izbucnit un incendiu care a ars un ursuleț de pluș ce îi plăcea cântăreței. Acum, la mormântul ei, cineva a adus un alt ursuleț și l-a pus undeva sus, pentru a fi ferit de incidente neplăcute.

Comments are closed.