Media

Ce s-a ales de Marina Voica, la un an de la operația pe cord. Cum se simte acum artista: ”Nu mai merge să trag!”

Marina Voica este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Celebra interpretă a ajuns la venerabila vârstă de 85 de ani și a trecut printr-o intervenție chirurgicală la inimă. La un an de la operație, simte că viața ei s-a schimbat complet și a mărturisit cum stau, de fapt, lucrurile.

Marina Voica simte că a renăscut

Marina Voica a trecut prin cea mai grea experiență a vieții sale. Anul trecut, cântăreața a fost operată pe cord, după ce a ajuns la spital într-o stare destul de gravă. Dacă mai întârzia, riscau să apară multe complicații, dar medicii au dat tot ce au putut și intervenția a fost una reușită.

Chiar dacă operația a fost una de scurtă durată, a fost extrem de riscantă. Marina Voica a mărturisit pentru FANATIK că le este foarte recunoscătoare celor care au avut grijă de ea, mai ales medicului ce i-a dat din nou șansa la o viață normală. S-a recuperat complet de atunci, spune că se simte bine și vrea să trăiască mult, pentru că a învățat să iubească viața și mai mult.

”Pentru mine operația pe cord a fost o mare cumpănă. Am avut zile. Dumnezeu m-a ocrotit! Mi-a mai dat zile să trăiesc și să mă mai bucur de viață. În urmă cu un an, un medic din Brașov a avut curajul să mă opereze și să îmi țină inima în palmele lui, fără ca ea să se oprească. I-am mulțumit atunci, așa cum o fac și acum. Intervenția chirurgicală nu a durat mult, dar doctorul m-a salvat.”, a declarat interpreta Marina Voica, pentru FANATIK.

Artista se descurcă singură

Artista spune că are noroc că este atentă și nu forțează lucrurile. De când s-a operat, și-a dat seama că nu mai este la vârsta la care să își permită să obosească, să facă efort. Mereu va fi recunoscătoare atât medicilor, cât și lui Dumnezeu, pentru că știe că a ajuns în ultimul moment la spital.

“La un moment dat, mi-am dat seama că nu mai merge să trag, am început să mă simt prost, așa e la stenoză mitrală. În ultimul moment am fost operată, fără exagerare. Dacă nu găseam un om, din prieten în prieten, un doctor minunat, era prea târziu”, spunea Marina Voica la televizor.

Marina Voica locuiește la Breaza de foarte mult timp și s-a obișnuit singură. Merge la cumpărături, își găsește mereu ceva de făcut, are o grădină cochetă și este foarte fericită că Dumnezeu i-a mai dat zile, pentru că iubește viața.

Comments are closed.