Media

Ce s-a întâmplă în familia Lis. Oana Lis spune că acum roata s-a întors

Familia Lis nu traversează cea mai frumoasă sau cea mai ușoară perioadă de până acum, mai ales după ce fostul primar al Capitalei a fost la un pas de a-și pierde viața după ce a suferit un infract. Oana este stâlpul casei, ea se preocupă de tot și în principal de Viorel care mare nevoie de ea.

Oana Lis: Roata s-a întors. Eu trebuie să fiu cea puternică

Deși îi este foarte greu, Oana Lis își acceptă condiția și spune că acum roata s-a întors și că ea este baza, ea trebuie să fie puternică pentru Viorel, să aibă grijă de el și să-i ofere sprijin în toate. Oana își amintește de perioada în care era pe stradă, plângea, și Viorel i-a dat o mână de ajutor. Ea spune că nu știe care ar fi fost drumul ei dacă nu l-ar fi întâlnit pe el.

Fostul primar al Capitalei a suferit un infarct peste care, din fericire, a trecut cu bine. Medicii l-au operat, iar după o perioadă de spitalizare, Viorel Lis s-a întors acasă. Toată baza lui este acum în soția sa, Oana care se preocupă în detaliu de starea lui de sănătate.

A fost o perioadă foarte grea. Încerc să fiu cât mai puternică, ca să fiu alături de Viorel. Uneori spune că îi pare rău. Dar roata s-a întors. El când m-a cunoscut eu plângeam pe stradă, mi-a dat ajutor, nu știu care ar fi fost drumul meu dacă nu l-aș fi întâlnit pe el, el a fost baza mea, acum eu trebuie să fiu cea puternică, a declarat Oana Lis, în emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Cum se simte Viorel Lis după infarct

Soții Lis au suferit enorm când Viorel a plecat la spital, iar Oana a rămas neputincioasă, acasă. Ea spune că între ei este un atașament enorm, își sunt familie unul altuia, iar Viorel i-a spus că numai mama lui a mai avut grijă așa de el, cum are Oana acum. Fostul primar al Capitalei are de urmat un tratament pentru tot restul vieții. Costurile de îngrijire ale unui astfel de pacient sunt mari, dar Oana nu se plânge, niciodată nu a făcut-o, în ciuda faptului că mai ales acum, în Săptămâna Mare, îi este foarte greu.

În urmă cu mulți ani, când Oana era doar un copil, mama ei s-a stins din viață chiar în Săptămâna Patimilor. Și pentru asta, zilele acestea sunt foarte încărcate emoțional pentru Oana Lis.

Comments are closed.