Media

Ce s-a întâmplat când Mellina și Moroșanu de la Survivor au ajuns în România

Mellina, eliminată din echipa Războinicilor și Moroșanu, din echipa Faimoșilor, au revenit din Republica Dominicană în România. Ce declarații au făcut cei doi concurenți Survivor Romania 2021 la aeroport.

Mellina și Moroșanu au aterizat în această seară pe aeroportul Henri Coandă.

Mellina, fosta Razboinica de la Survivor Romania a fost intampinata in aeroport cu multa caldura de catre dragi, carora le-a dus enorm lipsa in Republica Dominicana. Chiar fosti colegi de echipa, Musty si Maria, care au parasit competitia inaintea sa au venit sa o intampine si s-a emotionat teribil atunci cand i-a revazut.

Mellina a declarat ca se bucura enorm sa ii revada pe toti cei dragi, insa a recunoscut si faptul ca ar fi mai putut sa lupte pe traseele de la Survivor Romania, daca ar fi mai ramas in competitie. Insa cu toate acestea artista a marturisit ca se simte impacata ca a revenit acasa, deoarece in ultima perioada trecuse prin momente dificile din punct de vedere emotional si nu reusea sa-si mai ridice moralul.

“Mi se pare ca parca totul a fost un vis! Stilul acela, vis-aventura si abia astept sa stau cu fiecare in parte din familia si prietenii mei, sa vad ce s-a mai intamplat aici! Cel mai dor mi-a fost de parintii mei si de sora mea Ramona! Planurile mele de viitor sunt sa fac fix ce faceam pana acum si anume sa fac muzica frumoasa pentru oamenii care imi asculta muzica! Si sa ma bucur mai mult de familie, pentru ca uneori ii luam ca si cum nise cuvin si ca si cum o sa stea o eternitate in viata noastra! Lucrurile se pot schimba oricand la 180 de grade! Mi-e foarte greu sa zic pe cine vad eu pe cine ar castiga! Eu vreau ca cel mai bun sa castige si sa fie de la Razboinici, daca se poate!”, a declarat Mellina.

Plecarea lui Cătălin Moroșanu a fost un ȘOC pentru colegi

Cătălin Moroșanu a plecat din emisiunea Survivor pentru că s-a accidentat grav la genunchi. Așadar, eliminarea sa a fost un mare șoc pentru Faimoși și chiar pentru Războinici.

Catalin Morosanu a fost asteptat la aeroport de cei dragi, de sotia sa, dar si de Bogdan Mocanu, prietenul lui Jador, care a fost curios sa afle care este starea lui de sanatate.

“Mă simt foarte bine, am o primire extraordinară și nu mi-au spus nimic. Iubesc România din toată inima, să nu mai văd în viața mea nisip și palmieri. Numai la munte mă duc anul ăsta. A fost o experiență foarte grea, trebuia să fii puternic psihic și să reziști în camp. A fost una dintre cele mai grele experiente si sper să am ce să le povestesc celor din jur pentru că a fost o experientă plcătuă sl am avut si experinete neplăcute când trebuie să stăm în camp. Eu sper să fi lăsat ceva acolo, s fi lăsat ceva în Survivor, pentru că am realizat că ne consumăm energa degeaba, că urâm degeaba, pentru ca atunci când ieșim de acolo suntem oameni normali. Mă bucur să am ajuns pe pământ românesc.”, a spus Morosanu, potrivit wowbiz.ro

VIDEO AICI

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.