Media

Ce s-a observat la mormântul lui Petrică Cercel, la o săptămână de la moartea artistului

Petrică Cercel va rămâne unul dintre cei mai iubiți maneliști. Cântărețul a lăsat un gol în inimile fanilor dar și în familia sa, când s-a stins, în urmă cu o săptămână.

Cântărețul a fost înmormântat acum câteva zile, condus pe ultimul drum de soție, copii, rude și apropiați.

Ana, soția manelistului, a adus în memoria soțului ei o coroană uriașă de flori albe, care a fost pusă în capela din cimitirul Ghencea: „Cu adâncă durere! Până la moarte, soția ta”.

Ce s-a observat la mormântul lui Petrică Cercel

La înmormântare, familia i-a rugat pe cei prezenți să vină îmbrăcați în alb, considerând că Petrică Cercel a fost un înger printre oameni.

Întotdeauna, Petrică Cercel și-ar fi ținut vârsta ascunsă de ochii lumii. Nimeni, dintre fanii lui și cei care-i ascultau piesele, nu ar fi știut cu exactitate câți ani are manelistul.

Cei prezenți la mormântul artistului după înmormântare au publicat filmulețe pe aplicația video TikTok. În imaginile surprinse de la mormântul acestuia, se poate observa, pe cruce, anul în care s-a născut Petrică Cercel. Astfel, celebrul manelist ar fi avut 53 de ani.

În capela în care în urmă cu doar câteva zile fusese depus trupul neînsuflețit al manelistului au fost aduse mii de flori, iar în fața sicriului se află un tablou uriaș cu un mesaj emoționant.

Tabloul portetrizează chipul regretatului manelist, pe care scrie „Îngerii nu mor”.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.