Magazin

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi de la 29 iunie. Vei fi urmărit de ghinion dacă nu respecți sfaturile astrelor

Luna Nouă de la data de 29 iunie este unul dintre cele mai interesante evenimente astrologice din această lună. Finalul primei luni de vară vine cu o mișcare foarte interesantă, care ne pune și câteva restricții. Vezi ce este complet interzis să faci în această zi, în funcție de zodia care te reprezintă.

Zodia Berbec

Nu te mai opri din drum la fiecare pas greșit pe care îl faci, pentru că este normal să nu meargă totul ca pe roate. Dacă faci prea multe pauze, îți pierzi ritmul și s-ar putea și pofta de muncă, într-un final.

Vezi și: Cristina Demetrescu, despre zodiile care dau de greu în luna iulie. Nu vor avea nicio zi bună

Zodia Taur

Nu te sfii să spui ce te apasă în această perioadă. Fii sincer atât cu tine, cât și cu cei din jurul tău. Spune lucrurilor pe nume și caută mereu să scoți la suprafață adevărul, indiferent de cât de dureros poate fi el.

Citește și: Horoscop iulie 2022: Previziuni astrologice despre bani, sănătate și dragoste

Zodia Gemeni

Nu renunța la visele tale, chiar dacă te încearcă tot felul de stări. Multe gânduri din trecut te urmăresc și nu îți dau pace, dar trebuie să îți păstrezi ritmul și să te concentrezi doar pe ce ai de făcut.

Zodia Rac

Ai o stare ciudată astăzi, dar trebuie să știi că nu ai niciun motiv să te îngrijorezi. Nu lăsa nimic să îți ia fericirea pe care o simți și profită de această zi pentru a avea parte de momente frumoase.

Zodia Leu

Ai mare grijă ce intimități și cui le spui de acum înainte. Fii mai atent la cei din jurul tău, pentru că nu prea ai prieteni buni. Pierzi mult din cauza oamenilor cu care alegi să îți petreci timpul, ia măsuri în acest sens.

Zodia Fecioară

Ai o zi plină de evenimente așteptate. Trebuie să te focusezi mai mult pe problemele tale interioare, pentru a le putea rezolva pe ale celorlalți. Nu îi poți lăsa nici pe ei în urmă, oricât de mult ai vrea tu.

Zodia Balanță

Fii mai empatic cu cei din jur. Nu te mai grăbi să tragi concluzii înainte să analizezi situația așa cum trebuie. Înainte să îți dai cu părerea, asigură-te că ești ferm convins că înțelegi prin ce trec ceilalți.

Zodia Scorpion

Devii brusc mai responsabil la locul de muncă și mai matur în deciziile pe care le iei. A venit momentul să demonstrezi de ce ești în stare, să arăți tuturor că ești capabil de orice și nimic nu te poate opri din drumul tău.

Zodia Săgetător

Nu privi cu mânie sau regret în trecut. Mândrește-te cu tot ce ai făcut și consideră că au fost lecții care te vor ajuta cândva. Fiecare greșeală pe care o faci te reprezintă și devine parte din tine.

Zodia Capricorn

Nu mai încerca să îi schimbi pe cei din jurul tău doar pentru ca acești să fie ca tine. Nu mai căuta nod în papură și acceptă anumite situații așa cum sunt ele, fără să mai complici lucrurile degeaba.

Zodia Vărsător

Va fi o zi foarte bună, în care nu ar trebui să ai nicio grijă, cel puțin din punct de vedere a. Totuși, nu te culca pe o ureche, ci continuă să tragi tare pentru a atinge obiectivele pe care le ai.

Zodia Pești

Câștigi mulți bani în ultima perioadă, dar trebuie să fii mai atent la modul în care în cheltuiești. Trebuie să ai un plan bine pus la punct dacă vrei să ai suficiente resurse pentru a-ți atinge obiectivele.

Comments are closed.