Media

Ce salariu are Cabral la Pro TV. Se zvonește că a primit o ofertă de la Prima TV. În trecut a prezentat Banc Show

Mai ții minte Banc Show de la Prima Tv? A fost programul care l-a făcut pe Cabral celebru. Acum surse din interiorul televiziunii spun că prezentatorul ar avea pe masă o ofertă de la postul TV. Părăsește Cabral Pro TV pentru Prima?

Ce salariu are Cabral la Pro TV? Îi poate face Prima TV o ofertă mai bună? Este posibil ca prezentatorul de la Ce spun Românii să plece? Iată care sunt primele informații în acest sens.

Cabral ar fi primit o ofertă de la Prima Tv. Care sunt șansele să plece de la PRO

Astăzi, Fanatik.ro anunță în exclusivitate că Prima TV i-a făcut o ofertă lui Cabral.

“Cei de la Prima TV vor să-l ia pe Cabral de la PRO TV și sunt în negocieri deja. Totul se desfășoară discret, dar apropiații vedetei TV știu deja despre oferta primită“, au declarat sursele FANATIK.RO.

Ce salariu are acum? Câți bani primește Cabral de la Pro TV

Cabral a fost faimos și datorită emisiunilor pe care le-a prezentat la postul Acasa TV. Având atât de mare priză la public și datorită aparițiilor în diferite seriale românești, cei de la Pro Tv l-au angajat. Din 2015, Cabral lucreză la Pro TV, iar la acest moment prezintă ”Ce spun românii”. Pentru această emisiune, el primește un salariu de 10.000 de lei pe lună.

”Ce spun românii” la PRO TV

Cabral prezinta ”Ce spun românii”

Puțini știu că acesta nu este singurul venit al lui Cabral. El este asociat la patru firme diferite, iar cea mai mare este Negru Production, care în acel an a avut o cifră de afaceri de 219.000 de lei.

Dacă ar pleca de la PRO TV, Cabral Ibacka ar trebui să aibă o ofertă cel puțin la fel de bună, cel puțin din punct de vedere financiar.

Cabral a prezentat Banc Show cu Nadine la Prima TV

Cabral a prezentat Banc Show cu Nadine la Prima TV

Cabral a apărut pentru prima oară pe micile ecrane, tocmai la Prima TV. În perioada 1999 – 2000, vedeta a prezentat mai multe emisiuni, printre care “Impact”, “Banc Show”, “Vara fără limite”.

Deocamdata, Cabral nu a oferit nicio declarație în acest sens.

Prima TV a cooptat vedete de la Pro Tv și de la Antena 1

Schimbările din ultima perioadă de la postul Prima TV vin în contextul unei mari schimbări prin care trece stația. Anul trecut, Prima Tv a fost cumpărată de Clever Media, companie deținută de Adrian Tomșa. De atunci, mai multe vedete cunoscute au fost angajate aici. Printre ele se numără Andreea Berecleanu, care plecase de la Antena 1. Bebe Cotimanis, vocea PRO Tv, a fost angajată tot de postul concurent. Anca Serea a revenit la pupitrul știrilor din sport tot la Prima Tv, unde s-a consacrat ca prezentatoare. Și Cristi Brancu, fost prezentator la Antena Stars sau Mircea Dinescu, de la TVR, vor face emisiune la Prima TV.

Prima TV a încercat să o coopteze și pe Roxana Hulpe, reporter PRO TV la categoria social, însă Pro Tv a reușit să o păstreze, oferindu-i un post și la pupitrul știrilor matinale de weekend.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.