Știri

Ce salariu au angajații Lidl. Primesc bonusuri considerabile

Meseria de vânzător este una dintre cele mai cunoscute și răspândite, dar salariul nu este unul prea promițător. Mulți fug de un loc de muncă la magazine, pentru că veniturile lunare sunt unele destul de mici. Situația stă, însă, altfel la Lidl, unde angajații au parte de bonusuri considerabile.

Ce salarii se oferă la Lidl

Lidl România este unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de hypermarketuri. Este printre cele mai alese de către români, prețurile fiind unele pe măsură. Dintre majoritatea magazinelor, acestea sunt cele mai primitoare și ofertele unele atractive.

Vezi și: Ce salariu are o asistentă din România. Câștigă o sumă frumoasă lunar

Lidl are o mulțime de angajați, care se pare că sunt mulțumiți de salariul pe care îl primesc. Chiar dacă acestea nu erau prea mari înainte și ar fi scăzut radical în timpul lockdown-ului cu care ne-am confruntat, se pare că au suferit modificări mari în 2021.

Veniturile diferă în funcție de pregătire, de vechime, de zona în care se află magazinul, dar cert este că sunt unele destul de bune. Spre exemplu, un manager de magazin LIDL câștigă chiar și 5300 de lei net, în timp ce un casier încasează un salariu de 3000 de lei, la care se adaugă și bonusuri anuale.

Au crescut salariile la Lidl

În ultima perioadă se pare că Lidl a crescut valoarea nominală a tichetelor de masă oferite tuturor categoriilor de angajați.Astfel, un singur bon de masă a ajuns la 20 de lei pe. În plus, sporul pentru lucrul în zilele de weekend a fost dublat atât pentru angajații din magazine, cât și pentru cei din depozite.

Listă orientativă salarii Lidl

Casier/lucrător comercial – 3000 de lei + bonusuri
Manager de magazin – 5300 de lei
Junior Consultant- 5.500 lei + tichete de masa de 200 lei + bonus de 600 de lei/an
Lucrător comercial în Baia Mare – 1500 de lei
Manager – 4000 de lei + bonus 4000 de lei/an
Manager Asistent în București – 3600 de lei
Asistent Achizitii în Capitală-  4100 de lei
Vânzător comercial în Cluj – Napoca –  2.700 lei + bonus de 1200 de lei/an
Casier/lucrător comercial în Oradea – 2300 de lei + bonus 1200 de lei/ an + tichete de masa de 300 de lei + alte bonusuri de 3000 de lei/lună.

 

Comments are closed.