Știri externe

Ce se întâmplă cu Regina Elisabeta a II-a. Lipsă istorică de la slujba de Paște

Regina Elisabeta a II-a a stârnit motive de îngrijorare după ce a lipsit de la tradiționala slujbă de Paște. În urmă cu doar o săptămână apăruse informația conform căreia Prințul William și soția sa își caută locuință în zona Palatului, pentru a fi mai aproape de Regină. Ce se întâmplă cu starea de sănătate a suveranei.

Regina Elisabeta a II-a a lipsit de la slujba de Paște

Regina Elisabeta a II-a a lipsit de la tradiţionala slujbă religioasă de la Capela Sf.George din Windsor, pentru prima oară, după mai bine de 50 de ani. Lipsa monarhului a stârnit îngrijorare, fiind pusă pe seama dificultăților de deplasare. Amintim faptul că suverana în vârstă de 95 de ani s-a prezentat la un eveniment public, recent, sprijinindu-se de un baston, ceea ce nu s-a mai întâmplat de când a fost operată la un genunchi, în urmă cu foarte mulți ani.

Iată că Elisabeta a II-a a ales să nu meargă la tradiționala slujbă de Paște. În locul său, la Capelă, familia regală a fost condusă de Ducii de Cambridge, William şi Kate, care au venit însoţiţi de doi dintre copiii lor: Prinţul George şi Prinţesa Charlotte. Prinţul Louis a rămas acasă. Nici Prinţul Charles şi Camilla nu au fost la slujba de Paște.

Regina Angliei sărbătorită pe 21 aprilie 2022

Peste doar patru zile, (21 aprilie) Regina Elisabeta a II-a va împlini 96 de ani. Se pare că starea ei de sănătate nu este tocmai bună, iar suverana se deplasează greu. Acesta este și motivul pentru care nepotul ei, Prințul William și soția lui, Kate Middleton, au decis să-și caute o locuință pentru a se muta cât mai aproape de Regină.

Citește și: Prințul William și Kate Middleton- gest impresionant pentru Regină. Ce decizie au luat

Potrivit presei britanice, Ducii de Cambridge au început deja căutările și au câteva variante pe care le iau în calcul. Îi interesează foarte mult să aibă în proximitatea locuinței școli și grădinițe pentru cei trei copii ai lor.

Comments are closed.