Media

Ce se întâmplă în apartamentul Elodiei Ghinescu. Nimeni nu vrea să locuiască acolo

Elodia Ghinescu a devenit cel mai important personaj al momentului după ce a dispărut și s-a stabilit că soțul ei a fost cel care a ucis-o. Deși au trecut ani buni de atunci, numele ei nu a dispărut de pe buzele multora și încă mai atrage atenția. În prim-plan este acum apartamentul ei, în care nimeni nu vrea să locuiască.

Ce s-a întâmplat cu apartamentul Elodiei

Elodia Ghinescu a dispărut în urmă cu 14 ani. De atunci, nu s-a mai aflat nimic concret despre ea, deși multe persoane au spus că au văzut-o în diferite colțuri ale lumii și au apărut tot felul de scenarii.

Dispariţia avocatei Elodia Marinela Ghinescu încă provoacă vâlvă și vecinii ei sunt cei mai supărați. Apartamentul în care ea a locuit a adunat datorii mari la întreținere și automat ei trebuie să plătească în plus la cheltuielile comune ale blocului. Vecinii au încercat să-l facă pe unul dintre prietenii lu Cioacă să plătească suma respectivă, dar acesta nu și-a asumat această responsabilitate, deși Cioacă l-a lăsat să aibă grijă de tot.

În urmă cu ani buni, mama Elodiei Ghinescu a încercat să deschidă un proces pentru a obține apartamentul, pe care intenționa să-l lase moștenire nepotului ei Patrick, fiul avocatei și al lui Cioacă. Totuși, femeia a renunțat rapid după ce și-a dat seama cât de mari sunt costurile, pe care nu le-ar fi putut acoperi niciodată din pensia ei.

Apartamentul ar fi, oricum, într-o stare deplorabilă. Cei care au avut acces înăuntru au spus că totul arăta chiar de groază: pereții se decojeau, pardoseala era degradată și erau făcute tot felul de semne pe jos. Mai mult, baia era complet distrusă, imposibil de folosit.

Nimeni nu vrea să locuiască în apartament

În trecut, Cristian Cioacă și-ar fi dorit să bage chiriași în ”apartamentul groazei”, pentru că oricum nu mai este locuit. Se pare că încercarea lui nu a avut succes, pentru că nu s-a găsit nicio persoană care să vrea să locuiască într-un apartament în care o femeie și-ar fi pierdut viața din cauza soțului.

Fostul polițist Cioacă a lăsat apartamentul în grija unui prieten, care ar fi fost responsabil de găsirea unor chiriași. Mai mult, în anul 2014, se spunea că lucrurile din casă ar fi fost scoase la licitație, dar nici atunci nu s-au îngrămădit doritorii.

Comments are closed.