Media

Ce se întâmplă la Survivor joi, 25 februarie 2021. Jador face declarații despre Simona Hapciuc

Kanal D vine cu o nouă ediție de Survivor, joi, 25 februarie 2021, de la ora 20.00. Se pare că plecarea Simonei Hapciuc din competiție a lăsat în urmă tot felul de discuții și nemulțumiri care ies la iveală abia acum. Jador este unul dintre concurenții care a comentat eliminarea faimoasei din concurs.

Survivor, joi 25 februarie aduce noi tensiuni între concurenți

Update 22.45. Războinicii au câștigat meciul din această seară și o masă delicioasă pe bază de paste. Faimoșii s-au declarat înfrânți. Dintre toți, Cătălin Moroșanu a fost cel mai dezamăgit și le-a cerut scuze coechipierilor.

Update Scor 7 -7. Intră în apă Roxana Nemeș de la Faimoși și Melina de la Războinici.

Update 21.48. Scor 4 -3. Marius Crăciun – nou intrat în echipa Războinicilor îl învinge pe Zannidache și aduce primul punct din concurs pentru echipa sa.

Update 21.40 Scorul este 3 -2 pentru Războincii. Jador a reușit să preia conducerea pentru echipa lui.

Update 21.00 – În această ediție se joacă pentru recompensă. Câștigătorii vor primi paste. Andreea Antonescu a debutat cu stângul în Survivor, pierzând primul meci. Ea a susținut-o pe Elena Marin când a pierdut, cele două fiind prietene din afara competiției.

 

Actualizare ora 20.49. Noi concurenți în concursul Survivor! Andreea Antonescu intră în echipa Faimoșilor. Szidonia (tehnician maseur) merge la Războinici, la fel și Romina (terapeut spa), Andreea Antonescu intră în echipa Faimoșilor, iar Marius Crăciun, contrar așteptărilor merge la Războinici.

Se anunță o ediție incendiară a reality show-ului Survivor România de la Kanal D. Ediția din 25 februarie începe cu discuții legate de eliminarea Simonei Hapciuc din Tabăra Faimoșilor. Vedeta a fost trimisă acasă, fiind considerată de colegii ei, una dintre verigile slabe ale echipei.

Simona Hapciuc a atras antipatii din cauza modului în care a ales să părăsească Survivor. Faimoasa și-a luat la revedere doar de la o parte dintre concurenți și i-a criticat pe cei care au nominalizat-o să plece acasă.

Sebastian Chitoșcă, Jador și Culiță Sterp au fost cei la care Simona nici nu s-a uitat când a plecat din concurs. Din cauza acestui gest, Jador a spus că este răutăcioasă și a dat de înțeles că se bucură că nu o mai vede în concurs.

„Simona este un om răutăcios. A plecat, te pupăm, pa!”, spune Jador.

Tot în ediția din 25 februarie, Majda are nemulțumiri legate de faptul că a fost nominalizată de către Jador. Faimoasa s-a arătat dezamăgită de alegerea acestuia încă din timpul consiliului de eliminare, însă se pare că nu are de gând să-l ierte pe cântăreț.

Drept replică, Jador a spus că nimeni nu ar trebui să se supere când este nominalizat, pentru că astea sunt regulile concursului și așa trebuie procedat în consiliile de eliminare.

De cealaltă parte, Războinicii par mai relaxați ca niciodată. Ei speculează faptul că Faimoșii au pierdut câțiva coechipieri, că sunt obosiți și au șanse mai mici să câștige următoarele jocuri.

Toate acestea și multe altele vor fi difuzate pe Kanal D, în seara aceasta, de la orele 20.00.

Comments are closed.