Media

Ce și-a făcut Lora la gât. Artista nu are nimic de ascuns și a explicat procedeul

Lora este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi, dar care nu se mulțumește cu ce a primit de la mama natură, ci are grijă să ajute cum poate aspectul ei fizic. Vedeta a apelat recent la un tratament cu aminoacizi, vitamine și acid hialuronic pentru zona gâtului, și le-a explicat fanilor tot procedeul.

Ce și-a făcut Lora la gât. Artista nu are nimic de ascuns

Lora se preocupă foarte mult de aspectul ei fizic și mai nou a apelat la mezoterapie. Așa se face că s-a ales cu nenumărate puncte la nivelul gâtului, după ce a făcut un tratament cu inducție de colagen.

Această intervenţie se află la graniţa dintre cosmetică şi dermatologie, este o procedură minim invazivă ce presupune crearea de sute de micro-perforații la nivelul dermei si/sau epidermei, prin care se stimulează formarea de noi straturi de colagen și elastină.

Se pare că Lora își dorește tinerețe fără bătrânețe și profită de terapiile populare din zilele noastre pentru a-și ajuta pielea să se mențină proaspătă.

Vedeta este asumată și nu s-a ascuns deloc, arătându-le și fanilor ce și-a făcut la nivelul gâtului. Lora a spus că a așteptat să treacă vara ca să poată face acest procedeu care să-i elimine ridurile de pe gât.

Mezoterapie la gât. În sfârșit, a venit frigul și am putut să-mi rezolv problema cu ridurile de pe gât, a spus Lora.

Ce și-a făcut Lora la gât. Artista nu are nimic de ascuns și a explicat procedeul

Spre deosebire de alte persoane din showbiz-ul românesc, Lora își păstrează naturalețea și este una dintre puținele vedete care nu au apelat la bisturiul esteticianului.

În schimb, artista are un stil de viață sănătos bazat pe o alimentație corectă și mișcare, atât cât se poate.

Lora este pregătită să facă marele pas în relație

Lora se bucură de un echilibru perfect între viața personală și cea profesională. Cariera muzicală îi merge bine, iar în relația de cuplu totul decurge perfect. Artista și Ionuț Ghenu sunt pregătiți pentru a trece la următorul nivel în relație. Ei au fost la un pas să facă nunta, dar din cauza condițiilor epidemiologice, au amânat marele eveniment.

Într-un interviu recent, Lora a spus că ea și logodnicul ei sunt cei mai buni prieteni, se iubesc și fac pași zilnic spre o relație mult mai frumoasă.

Comments are closed.