Media

Ce spune Gabriela Cristea despre a treia sarcină: “Noi tot fată facem”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează una dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz și au construit o familie model, având două fetițe minunate. Prezentatoarea tv a rămas însărcinată la șapte luni de la prima sarcină și totul s-a schimbat rapid în viața lor, având doi copii mici. Gabriela a spus că a doua sarcină  a fost mai ușoară decât prima, iar Tavi și dorește foarte mult al treilea copil.

Gabriela Cristea nu mai vrea copii

Prezentatoarea show-ului Mireasa, Urzeala Soacrelor, a spus în cadrul reality show-ului pe care îl are la Antena Stars că dacă ar mai face un copil, cu siguranță ar fi tot fată, ei având deja două fetițe acasă. În timp ce soțul Gabrielei, Tavi Clonda este extrem de încântat la gândul că ar putea fi tatăl a trei fete, Gabriela spune ferm că nu va mai face niciun copil.

Noi și dacă mai facem încă unul, noi tot fată facem, a spus Gabriela Cristea în cadrul reality show-ului ”Fetele lui Tavi”.

Se pare că Tavi nu este deloc mulțumit cu decizia soției lui și că vrea să mai aibă un copil. Recent, soțul Gabrielei Cristea și-a tatuat pe gât numele fiicelor sale și a glumit acum spunând că mai are loc și pentru al treilea tatuaj.

Bine că sunt fete, Victoria ar fi mai mare, al treilea s-ar crește singur, oricum tot eu ar trebui să stau cu toate trei seara, a mai spus Tavi Clonda.

Gabriela Cristea la Urzeala Soacrelor

Gabriela Cristea este prezentatoarea show-ului Mireasa – Urzeala Soacrelor, o extensie a emisiunii matrimoniale de pe Antena 1, prezentată de către Simona Gherghe. În trecut, Gabriela a fost la cârma mai multor emisiuni de profil, iar de anul trecut are propriul reality show la Antena Stars. Se numește Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea și prezintă secvențe din viața de familie a soților Cristea și Clonda.

Recent, Gabriela a anunțat că se pregătește să-și deschidă un podcast unde va invitat oameni celebri din România.

Comments are closed.