Media

Ce spune iubitul Laurei Giurcanu despre apropierea ei de TJ Miles, la Survivor

Bianca Giurcanu, sora Laurei – concurentă în tabăra Faimoșilor la Survivor 2022 a dezvăluit ce părere are iubitul blondinei cu privire la apropierea dintre ea și TJ Miles. Reacția acestuia vine ca urmare a declarațiilor făcute de Andreea Tonciu cu privire la relația nefirească dintre cei doi.

Ce spune iubitul Laurei Giurcanu despre apropierea vedetei de TJ Miles

Se pare iubitul Laurei Giurcanu nu este deloc deranjat de apropierea dintre aceasta și TJ Miles. Au fost tot felul de comentarii legate de prietenia dintre cei doi, iar Andreea Tonciu nu s-a sfiit să spună că nu i se pare normal ca Laura să aibă acest comportament în condițiile în care are un iubit care o așteaptă acasă.

Ce spune iubitul Laurei Giurcanu despre apropierea de TJ Miles, la Survivor

Am vorbit cu el, nu are nici cea mai mică problemă. Laura se înţelege mai bine cu băieţii, a fost mereu o fire băieţoasă, a spus Bianca Giurcanu, sora Faimoasei, în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Pe de altă parte, Sebastian Chitoșcă tinde să-i dea dreptate Andreei Tonciu și spune că nu trebuie confundat scopul pentru care concurenții au plecat la Survivor.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Când vii la o muncă, faci o muncă și te axezi pe aia. Nu ai venit la Din dragoste, a completat Sebastian Chitoșcă.

Fostul concurent de la Survivor a spus că o relație de dragoste în asemenea condiții și context afectează echipa și că nu este deloc indicat ca lumea să se îndrăgostească acolo.

Apropieri între Laura Giurcanu și TJ Miles

Fanii emisiunii Survivor au observat tot mai multe apropieri între Laura Giurcanu și TJ Miles. Asta se discută și în tabăra Faimoșilor, însă cei doi au explicat că este vorba despre o relație cordială. Zvonurile s-au acutizat după ce, în urma unei victorii, TJ a luat-o în brațe pe Laura, după care, preț de câteva secunde, s-au uitat unul în ochii celuilalt.

Ei bine, sora Laurei a declarat la Măruță că aceasta a fost mereu o fire băiețoasă și s-a înțeles foarte bine cu băieții, și a ținut să precizeze că iubitul Laurei nu este deranjat de această situație.

Comments are closed.