Media

Ce spune Oana Roman despre cei care își editează fotografiile publicate pe internet

Oana Roman și-a exprimat părerea despre persoanele care își editează fotografiile publicate pe internet. Vedeta spune că ea nu a apelat la această tehnică pentru a arăta diferit în poze.

Oana Roman nu a mai putut rezista, primind foarte multe critici legate de fotografiile publicate pe rețelele de socializare. Mulți au acuzat-o că își modifică trupul în poze!

Oana Roman spune că nu își editeează pozele

Oana Roman a reușit să slăbească foarte mult anul trecut, iar acum își menține silueta.

Totuși, gurile rele susțin că vedeta mai ajustează fotografiile pentru a părea mai slabă decât este în realitatea. Deranjată de criticile acide, Oana Roman a reacționat pe Instagram. Ea a postat și 2 imagini demonstrative la Story. În fotografii se vede că nu e diferență între imaginea originală și cea editată.

”Încă niște photoshop pe video. Asta pentru că unii au capacitatea de a face diferența între filtru și photoshop. Photoshop cu filtre. Să ne lămurim: Toți cei care postăm pe Instagram avem niște preseturi de culoare, lumină, etc. Se fac într-o aplicație. Aceste filtre NU modifică forma, ci doar culorile și luminozitatea, etc. Punct. Vă arăt diferența. Eu folosesc doar această aplicație și foarte rar și altele ca să aplic machiaj când sunt nemachiată. ATÂT. PUNCT”, a scris Oana Roman pe contul său de Instagram.

”Poza originală așa cum a făcut-o telefonul. Fără nicio editare. VS Poza cu preset. Fără niciun fel de modificări în alte aplicații”, a mai scris vedeta.

Oana Roman, o nouă emisiune

Oana Roman este una dintre cele mai apreciate apariții din showbiz-ul românesc. Din 14 ianuarie, ea apare la reality show-ului „Mămici de pitici cu lipici”, de pe Antena Stars.

În emisiune, Oana va participa împreună cu fiica ei, Isabela.

În aceeași emisiune apare și Cristina Șișcanu, împreună cu fiica Petra, dar și Sânziana Buruiană, Elena Ionescu, Roxana Vancea, împreună cu copiii lor.

“Voi fi una dintre cele două noi mame cu copil, care va intra în acest proiect ce își începe cel de-al doilea sezon pe data de 14 ianuarie, împreună cu Isabela. Am început deja filmările. Isa este într-un extaz total. I s-a părut cea mai tare chestie din lume. Şi pentru mine este o premieră, a venit ca un balsam pentru suflet, ca un pansament, dar nu am emoţii!”, spune Oana Roman despre noua sa emisiune.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *