Media

Ce studii are Alex Velea. Artistul a rămas repetent: ”Am avut și bursă!”

Alex Velea este unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți artiști din țara noastră. Celebrul cântăreț are mare succes acum și a depus mult efort pentru a ajunge aici. Deși toată lumea îl cunoaște, puțini știu ce studii are și ce meserie ar fi putut face dacă nu urma calea muzicii.

Alex Velea a rămas repetent un an

Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști, însă puțină lume știe ce studii are Alex Velea și cu ce s-ar fi putut ocupa dacă nu devenea cântăreț. Artistul a vorbit deschis despre perioada în care era în școală, dar și despre experiențele mai puțin plăcute.

Alex Velea a fost un elev eminent, care s-a dedicat învățăturii, deși mulți îl critică după înfățișare și îl consideră un bărbat dur. Artistul și-a dorit mereu să își facă părinții mândri și a reușit acest lucru, chiar dacă le-a mai dat și emoții când a rămas repetent. Din cauza faptului că și-a dedicat mult timp muzicii, a pierdut puțin și a rămas repetent un an.

Cu toate acestea, s-a mobilizat și a reușit să termine liceul. El susține chiar că a fost olimpic la unele materii și a avut rezultate bune, deși nimeni nu mai avea încredere în el.

Alex Velea are facultate

După ce a reușit să rezolve problemele din liceu, a luat bacul și ș-a înscris la facultate și chiar și-a luat și diploma de licență. Deși a știut mereu că nu va profesa în domeniu și că tot timpul va alege muzica, Alex Velea a avut ambiția de a termina facultatea pentru a o face mândră pe mama lui, care nu avea încredere în domeniul muzicii.

Mama era disperată. Îmi zicea să mă duc la școală, nu avea încredere. Când am dat licența, am zis că știu doar titlul, profesorii se uitau la mine, colegii la fel, probabil se așteptau să încep să cânt. M-au întrebat de ce îmi doresc diploma, le-am promis că nu o să încep să profesez niciodată, voiam diploma de dragul mamei mele”, a povestit Alex Velea.

Artistul are diplomă de inginer, dar nu se gândește să profeseze vreodată în acest domeniu. După ce a început să aibă reușite în muzică și a câștigat concursuri importante, și-a dat seama că are potențial și a continuat să devină mai bun.

Comments are closed.