Media

Ce studii are Bianca Drăgușanu. Câte clase are, de fapt, blondina

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz-ul românesc. Celebra blondină are o reputație controversată în rândul oamenilor, având în vedere că a fost implicată în mai multe scandaluri cu bărbații din viața ei și a lăsat să i se vadă partea mai rea. Totuși, puțini cunosc chestii personale despre ea, cum ar fi studiile pe care le-a urmat.

Ce studii are Bianca

Bianca Drăgușanu a fost mereu o persoană foarte criticată. Fie că a fost vorba despre relațiile ei, despre bărbații care au intrat în viața ei, despre scandalurile în care a fost implicată sau operațiile estetice la care a apelat pentru a arăta mai bine, oamenii au avut multe de comentat la adresa ei.

Se pare, totuși, că există și lucruri de admirat la vedeta noastră, cum ar fi statutul  Bianca Drăgușanu a schimbat, în total, trei licee de-a lungul timpului. Prima oară, aceasta a fost înscrisă la Deva, după care s-a transferat la un liceu teoretic din Petroșani.

Nu a fost cu noroc nici această schimbare în același oraș, blondina a fost, din nou, transferată, de data aceasta la unul cu profil economic, pe care l-a și terminat în anul 2002.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Bianca Drăgușanu a fost un elev silitor, pentru că Bacul l-a luat cu note bune. Astfel, Bianca Drăgușanu a obținut media finală 8,95, o notă destul de mare. Mai exact, ea a obținut două note de 9, mai exact la probele de limba și literatura română, în timp ce la engleză a avut 8,50 și 7,20 la matematică. De asemenea, Bianca a luat și două note de 10 la tehnica servirii consumatorilor și educație fizică, lucru de care ar trebui să fie foarte mândră.

Ea s-ar fi înscris și la o facultate pe care, însă, nu ar terminat-o, pentru că a avut alte planuri mai importante. În prezent are mare succes și îi intră în cont sume mari de bani.

Bianca, din nou cu Bădălău

Bianca nu are deloc o viață liniștită, cel puțin nu în plan amoros. A avut mai multe relații până acum și niciuna nu s-a terminat cu bine. Mereu a avut parte de scandaluri și neînțelegeri cu bărbații din viața ei și la fel se întâmplă și acum, cu actualul ei iubit.

Gabi Bădălău este cel pentru care bate inima Biancăi acum, dar nu se știe exact care este relația lor. Milionarul a fost cuplat între timp de mai multe ori cu diferite femei, iar despre Bianca chiar nu se mai știe ce simte și cu cine este. Totuși, Gabi susține că încă este într-o relație cu celebra blondină și că lucrurile merg bine între ei.

Comments are closed.