Media

Ce trucuri de frumusețe aplică Laura Lavric. “Lumea nu-mi dă mai mult de 55 de ani”

Laura Lavric este una dintre cele mai iubite și ascultate interprete de muzică populară din România, care s-a menținut în top în toți acești ani și este solicitată intens la concerte, nunți și alte evenimente private. Conform vârstei din buletin, artista e trecută de a doua tinerețe, dar puțini sunt cei care știu câți ani are Laura Lavric, pentru că interpreta de muzică populară arată foarte bine și se menține într-o formă de invidiat.

Ce trucuri de frumusețe aplică Laura Lavric

Laura Lavric a mărturisit că multă lume crede că ea are 55 de ani, și a vorbit despre cum își îngrijește tenul și reușește să-și mențină silueta. Îndrăgita interpretă de muzică populară a recunoscut că nu recurge la trucuri costisitoare, ci folosește aceeași cremă de față dintotdeauna, pe care o îmbunătățește cu vitamina A uleioasă, de la farmacie. Artista nu apelează la tratamente cosmetice, însă are grijă să-și facă părul la salon, la fel și sprâncenele, pe care le vopsește. Laura Lavric ține foarte mult la modul în care arată, așa cum este normal mai ales în cazul artiștilor, aceasta fiind o formă de respect pentru public.

Într-o emisiune de televiziune, Laura Lavric a fost întrebată cum se menține în formă și atunci a dezvăluit ce face de ani buni, în fiecare zi, pentru corpul și sănătatea ei.

Merg pe jos, zilnic, ore în șir. Și fac asta dintotdeauna, a spus Laura Lavric în emisiunea lui Dan Negru.

Laura Lavric, dezvăluiri despre divorțul de soțul ei

Îndrăgita interpretă de muzică populară a vorbit recent despre greutățile prin care a trecut în această viață și despre cum a afectat-o divorțul de soțul ei. Laura Lavric a mărturisit că nu s-a căsătorit din dragoste cu fostul ei soț, ci pentru beneficiile pe care urma să le aibă de pe urma mariajului.

Cei de la Ansamblu mi-au spus: Dacă te căsătorești, îți dăm apartament, dacă nu, îți dăm garsonieră. Iar eu, când am auzit… La mine nu a fost o căsătorie din dragoste. Pentru mine a fost pentru că trebuia să mă mărit, a spus artista la un post de televiziune.

Despre fostul ei soț, cântăreața de muzică populară spune că era un om de-o comoditate bolnăvicioasă, care peste toate o și jignea. Artista își amintește că la un moment dat a fost vorba și despre violență fizică. Soțul ei i-ar fi dat o palmă, iar ea i-ar fi răspuns cu 10. Artista crede că destinul își spune cuvântul întotdeauna și că nu poate fi păcălit. Laura Lavric a mai avut relații, dar nu a simțit să rămână pe vecie lângă cineva pe care nu îl iubește.

Comments are closed.